Γκάζι: Ανοίγει βεντέτα μετά τον πυροβολισμό των τριών Κρητικών; (vid)

Γκάζι: Ανοίγει βεντέτα μετά τον πυροβολισμό των τριών Κρητικών; (vid)

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12), έχουν εξαπολύσει οι Αρχές καθώς και του τζιπ, το οποίο οδηγούσε και φέρεται πως ήταν ενοικιασμένο.

Ο δράστης της επίθεσης φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από τις ελληνικές Αρχές. Ο άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά μία παρέα τριών ανδρών από την Κρήτη που διασκέδαζε στο Γκάζι.

Ο δράστης και οι δηλώσεις του πατέρα

Σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ, δράστης είναι ένας 37χρονος αλβανικής καταγωγής που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Ενδέχεται δε, να επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία από κάποιο από τα παράνομα περάσματα στην ελληνοαλβανική μεθόριο.


Ο πατέρας του 34χρονου τραυματία, του Δημήτρη, μίλησε στο MEGA και είπε πως μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί για την κατάσταση του γιου του και πως το περιστατικό έγινε «για το τίποτα».

«Δεν ξέρω, φοβηθήκανε; Τρελοί ήτανε, μαστουρωμένοι ήταν; Δεν μπορώ να ξέρω εγώ. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω. Για τα παιδιά δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό που έγινε. Τίποτα. Δεν υπήρχε λόγος ούτε να διαπληκτιστούνε, δεν υπήρχε λόγος κανένας», ανέφερε.

Ο πατέρας προχώρησε και σε μία δήλωση που δεν αποκλείεται να «δείχνει» βεντέτα και θέληση για εκδίκηση από την οικογένεια του τραυματία. Συγκεκριμένα είπε: «εγώ δικαίωση θα ένιωθα αλλιώς αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ».

«Καμία δικαίωση δεν νιώθω όταν έχω δύο παιδιά με σφαίρες στο κεφάλι στο νοσοκομείο. Εγώ τα παιδιά μου να γίνουνε καλά θέλω. Τίποτα άλλο», επεσήμανε.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.