Τον έπιασαν: Έρχεται μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση με το χάσκι στην Αράχωβα

Όλιβερ στην Αράχωβα: Το στοιχείο-κλειδί που δείχνει την αλήθεια για το χάσκι

Νέα δεδομένα στο θρίλερ

Παράταση στο θρίλερ με τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα. Οι ανακοινώσεις που είχε προαναγγελθεί ότι θα γίνουν την προηγούμενη εβδομάδα πήραν παράταση για αυτή που ξεκίνησε, αλλά οι Αρχές τηρούν σιγή ιχθύος.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία υποστηρίζει ότι από το βιντεοληπτικό υλικό και τις μαρτυρικές καταθέσεις που ελήφθησαν, φαίνεται ότι ο Όλιβερ δέχθηκε επίθεση από αγέλη, ενώ η κτηνίατρος που πρώτη εξέτασε το σκυλάκι -και όσο ήταν εν ζωή- είναι κάθετη ότι τα τραύματά του δεν μπορεί να προκλήθηκαν από ζώα.

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, το σκυλάκι κακοποιήθηκε και ο δράστης φαίνεται ότι έχει ταυτοποιηθεί. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ έχει πει ότι ο άνθρωπος, που φαίνεται να κακοποίησε το χάσκι, προσπάθησε να ξεγελάσει τους πάντες.

Μάρτυρες που φαίνεται να ξέρουν τι συνέβη έδωσαν κατάθεση στις Αρχές, ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι.

Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.