«Εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης!»: Αυτό που είπε ο Πολάκης πόνεσε… (Pic)

Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ: Το παίρνει πάνω του ο Πολάκης!

«Περιμένετε πάλι καμιά γιαγιά;»

Είναι, μάλλον, ο πιο γνωστός πολέμιος της κυβέρνησης– ή, τουλάχιστον, αυτός ο οποίος… φωνάζει περισσότερο απ’ όλους και γίνεται συχνότερα viral για τις ατάκες και τις τοποθετήσεις του. Οι κόντρες του με τον Άδωνι Γεωργιάδη έχουν μείνει στην ιστορία, ενώ οι παρεμβάσεις του στην Βουλή μένουν αξέχαστες.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Παύλο Πολάκη. Ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ δε μασάει τα λόγια του και συχνά-πυκνά χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς, που αμφιρρέπουν μεταξύ του να είναι αποδεκτοί ή μη.

Εσχάτως- και μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, τον οποίο στήριξε ο αψύς Κρητικός, ως διαδόχου του Τσίπρα- ο Πολάκης ήταν πιο «ήρεμος», όμως τώρα φαίνεται ότι έκανε εντυπωσιακό comeback.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επετέθη» στην Νέα Δημοκρατία με αφορμή το ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρονται οι ασθενείς εντός του νοσοκομείου Σωτηρία (και το οποίο, προφανώς, είναι σε κάκιστο χάλι).

«Αυτό είναι το ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρονται οι ασθενείς εντός του νοσοκομειου ΣΩΤΗΡΙΑ.Από τα ΤΕΠ προς τις κλινικές η από τις κλινικές για διάφορες εξετάσεις!!!

Εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης!!
Έτσι αφήνουν και καταρρέει το σύστημα!

Μιλήστε μου για «επενδυτική βαθμιδα»

Υγ.ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΟ!!

Περιμένετε κάποια γιαγιά να κάνει δωρεά για να αντικατασταθεί;;;;;», ήταν το μήνυμα του Πολάκη, που στην τελευταία του γραμμή αναφέρεται στην 84χρονη γιαγιάκα που δώρισε προσφάτως ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.