Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας: Το πρόσωπο-κλειδί που θα μπορούσε να σώσει την 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας: Το πρόσωπο-κλειδί που θα μπορούσε να σώσει την 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Τραγικός ο θάνατος της 50χρονης...

Πάνω από 50 δαγκωματιές δέχθηκε η 50χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Νεοχωρούδας, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση τριών σκύλων.


Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση όπου διαπιστώθηκαν τα ευρήματα στη σορό της μητέρας δύο παιδιών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα εξ΄αυτών να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια.


Κακουργηματική δίωξη στον 37χρονο

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και σκότωσαν στην 50χρονη, στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, απαγγέλθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, πράξη για την οποία καλείται να απολογηθεί στον ανακριτή και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Κατά τις ίδιες πηγές, η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα τσοπανόσκυλα είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.


«Ήταν φύλακες»

«Είχα τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού μου, που είναι περιφραγμένη. Η περίφραξη είναι δύο μέτρα, τα σκυλιά ήταν φύλακες του σπιτιού μου και ήταν ασφαλή», ανέφερε, διά του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος.

Επίσης τόνισε ότι τα σκυλιά ότι δεν είχαν εκδηλώσει άλλη φορά επιθετική συμπεριφορά και ήταν εκπαιδευμένα. Δήλωσε, δε, συντετριμμένος για το τραγικό περιστατικό, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η σορός της 50χρονης, μητέρας δύο παιδιών, αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ τα ζώα μεταφέρθηκαν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία, όπου θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Το πρόσωπο που θα μπορούσε να σώσει την 50χρονη

Η 50χρονη καθάριζε τον κήπο της με τη βοήθεια ενός κηπουρού. Δυστυχώς, ο άνδρας δεν ήταν σε θέση να ακούσει τις εκκλήσεις της για βοήθεια αλλά και να ειδοποιήσει τους γείτονες αφού είναι κωφάλαλος.

Όπως δήλωσε ο κοινοτάρχης του χωριού Χρήστος Σαραμούρτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο κηπουρός είδε καθυστερημένα την επίθεση των σκύλων στη γυναίκα, διότι προηγουμένως δεν άκουγε τις εκκλήσεις της για βοήθεια.

Όπως είπε, μάλιστα, αφού διαπίστωσε τι γινόταν και σοκαρίστηκε, του στάθηκε και πάλι αδύνατο να φωνάξει γείτονες να παρέμβουν, λόγω της ομιλητικής του αναπηρίας. Ο νεαρός άνδρας μάζευε κλαδιά και τα τραβούσε δεμένα προς την έξοδο, την οποία άφησε ανοιχτή, με σκοπό να τα στοιβάξει απέναντι από το σπίτι για να τα περισυλλέξει η αρμόδια υπηρεσία.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.