Αποθέωση: Ιωάννα Tούνη, μόλις το τερμάτισες… (vids)

Αποθέωση: Ιωάννα Tούνη, μόλις το τερμάτισες… (vids)

Τι δημοσίευσε στο Instagram;

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας βιώνουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους εδώ και μερικούς μήνες.

Ήταν 8 Ιανουαρίου του 2023 όταν η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έφερε στον κόσμο, μετά από αρκετές ώρες, το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Ιωάννα Τούνη μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη.

Αποθέωση: Ιωάννα Tούνη, μόλις το τερμάτισες… (vids)

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου τους στα Instagram Stories του. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματα σας!! Η μαμά μας είναι super δυνατή» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Αποθέωση: Ιωάννα Tούνη, μόλις το τερμάτισες… (vids)

Έκτοτε η Ιωάννα Τούνη έπαιρνε τον «Νουνίτο» παντού, ακόμα και στο γυμναστήριο. Και εν τέλει ο «Νουνίτο» βαφτίστηκε Πάρις και έκανε τα πρώτα του βήματα.


Ιωάννα Τούνη: Η… αποθέωση

Η Ιωάννα Τούνη έχει μπει σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής μετά τη γέννηση του γιου της και λίγους μήνες μετά, είναι φανερό πως οι προσπάθειές της έχουν αποδώσει.

Η influencer δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από το γυμναστήριο δείχνοντας τους κοιλιακούς της και αποθεώθηκε!


Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού το ζευγάρι κάνει συχνά κοινές προπονήσεις έχοντας πάντα στο πλευρό του τον γιο τους Πάρη τον οποίο δεν αποχωρίζονται στιγμή.

«Πρωινή προπόνηση και ξέρετε τι έχω παρατηρήσει; Αν δεν πάω το πρωί γυμναστήριο, μετά μέσα στη μέρα λέω ότι θα πάω απόγευμα – βραδάκι, βρίσκω άλλες δικαιολογίες και δεν πηγαίνω ποτέ», αναφέρει στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

«Προσπαθώντας να πάρω πίσω τους χαμένους μου κοιλιακούς», αναφέρει στο βίντεο στο οποίο δείχνει το σώμα της μετά τη γέννα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.