«Μπορεί να μην το γνωρίζει»: Σημαντική αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου για τον δράστη του εγκλήματος στο Ρέντη

Επεισόδια με κουκουλοφόρους και βόμβες μολότοφ σε Κουμουνδούρου και Εξάρχεια

Ο αστυνομικός εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη όταν χούλιγκαν εκτόξευσαν μολότοφ και πέτρες προς δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Μία ναυτική φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι 31χρονου αστυνομικού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και πλέον χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ναυτική φωτοβολίδα καρφώθηκε στη μηριαία αρτηρία του 31χρονου με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του. Οι γιατροί εκτιμούν πως η ναυτική φωτοβολίδα ενεργοποιήθηκε ενώ βρισκόταν μέσα στο αριστερό πόδι του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί δίνουν μάχη για να μην γίνει σήψη στο πόδι του και για αυτό τον λόγο κάνουν μικροχειρουργικές επεμβάσεις (καθαρισμός).

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας που δεν εφημέρευε περί τις 22:00 την Πέμπτη (7/12). Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σταματήσει η αιμορραγία, ωστόσο στη συνέχεια έπαθε ανακοπή. Μετά από 10 λεπτά ΚΑΡΠΑ τον επανέφεραν και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.


Σε ρεπορτάζ του Mega υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με τους γιατρούς, αν ο 31χρονος αστυνομικός δεν είχε μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, δεν θα είχε ελπίδες. Να σημειωθεί ότι το Γενικό Νίκαιας δεν εφημέρευε, ωστόσο άνοιξε τις πύλες του εκτάκτως για να περιθάλψει τον τραυματία αστυνομικό.

Οι προσαγωγές

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία έχει προχωρήσει από την Πέμπτη (07/12) σε 424 προσαγωγές. Ανάμεσά τους, μάλιστα, είναι και αρκετοί ανήλικοι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Προς το παρόν ελεύθεροι έχουν αφεθεί περίπου 200, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, μετά τη διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων, DNA και διασταύρωσης στοιχείων. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στα ΜΑΤ.


Μπορεί να μην γνωρίζει…

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αυτοί που πετούσαν φωτοβολίδες εκτιμά η αστυνομία ότι είναι τουλάχιστον 3 άτομα. Έτσι λαμβάνονται αποτυπώματα μήπως ταυτιστούν με κάποια υπολείμματα του όπλου που κρατούσαν οι δράστες.

Θεωρείται πιθανό να ασκηθεί δίωξη και στους τρεις, γιατί είναι πολύ δύσκολο στην προκειμένη περίπτωση να διαπιστωθεί ποιος από τους τρεις πέτυχε στον αστυνομικό. Μάλιστα μπορεί και ο δράστης ο ίδιος να μην γνωρίζει ότι πέτυχε τον αστυνομικό!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.