Βασανισμός χάσκι στην Αράχωβα: «Έδειξαν» τον δράστη με μία φράση – Γιατί λένε για τον παίκτη ριάλιτι; 

Βασανισμός χάσκι στην Αράχωβα: «Έδειξαν» τον δράστη με μία φράση - Γιατί λένε για τον παίκτη ριάλιτι; 

Καταιγιστικές εξελίξεις 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της βάναυσης κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα, την ώρα που άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» -χωρίς να κατονομάζουν- ως βασικό ύποπτο έναν πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος στο παρελθόν δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος είχε λάβει μέρος το 2019 στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία και στο Survivor All Star. Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ο ίδιος μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έγραψε σε ανάρτησή του: «Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα.

Δε μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό.

Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά. Επίσης να αναφέρω ότι προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σοσιαλ.

Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα».

Βασανισμός χάσκι στην Αράχωβα: «Έδειξαν» τον δράστη με μία φράση - Γιατί λένε για τον παίκτη ριάλιτι;  Βασανισμός χάσκι στην Αράχωβα: «Έδειξαν» τον δράστη με μία φράση - Γιατί λένε για τον παίκτη ριάλιτι; 

Και ενώ συνεχίζονται οι καταγγελίες για συγκάλυψη και μέρες μετά δεν είχε γίνει καμία προσαγωγή για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται. Μάλιστα, παρουσία του κηδεμόνα του Όλιβερ αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδρομή που πήγαινε βόλτα μόνος του.

«Έχουν φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία ονόματα πολύ συγκεκριμένων ανθρώπων» για την κακοποίηση του Όλιβερ, είχε ισχυριστεί στο Tlive η Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίοι «έχουν σχέση ακόμη και με την τηλεόραση».

Γιατί λένε για τον παίκτη ριάλιτι;

Ωστόσο, η αστυνομική ρεπόρτερ Ηρώ Καριοφύλλη είπε πως στην ΕΛΑΣ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι διότι θεωρούν πως κάποιος/κάποιοι διαρρέουν επίτηδες ονόματα και πληροφορίες για ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση με μοναδικό σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις αρχές.

«Έδειξαν» τον δράστη

Μάλιστα, η ρεπόρτερ «έδειξε» τον δράστη λέγοντας πως «αν η ιστορία καταλήξει όπως υποψιάζονται οι αστυνομικοί μπορεί να μείνουμε και με το στόμα ανοιχτό».

Επίσης και η Ναταλία Γερμανού που έχει ασχοληθεί με το θέμα και η εκπομπή της δίνει αμοιβή για την εύρεση του δράστη έγραψε στο Twitter πως «θα πάθουμε σοκ με την αποκάλυψη του δράστη».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.