Με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 12%: Τσίπρας «δαγκωτό»… (Vid)

Με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 12%: Τσίπρας «δαγκωτό»... (Vid)

Το κατάλαβαν, πλέον, όλοι.

Τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο κι από κει στο χείριστο, με τρομακτικούς, μάλιστα, ρυθμούς. Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη (ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, εξελέγη πεντακάθαρα από τους ψηφοφόρους του κόμματος…) οδήγησε σε πολύ σύντομο διάστημα εκτός την «Ομπρέλα» αλλά και την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου.

Το αποτέλεσμα αυτής της διάσπασης αποτυπώνεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, εκεί που το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται πάνω από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Με τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στη Κουμουνδούρου δεν είναι λίγοι εκείνοι που, αίφνης, θυμήθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν, θυμίζουμε, εκείνος που πήρε έναν ΣΥΡΙΖΑ στο 3% και μέσα σε σύντομο (τηρουμένων των αναλογιών) χρονικό διάστημα τον έφερε στην εξουσία, ενώ κρατούσε ικανοποιημένες τις… 200 διαφορετικές συνιστώσες της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Πολλοί στάθηκαν στην πάγια τακτική του πρώην προέδρου να μην πάρει θέση για τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον… νοσταλγούν και σκέφτονται πόσο λάθος αποδείχτηκε, εν τέλει, η βεβιασμένη απομάκρυνσή του.

Εκείνο που είναι βέβαιο, πάντως, είναι πως ο Τσίπρας παραμένει ο… σούπερ σταρ του ΣΥΡΙΖΑ- κι αυτό επιβεβαιώθηκε κατά την είσοδο του πρώην πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, η οποία, μάλιστα, έγινε για πρώτη φορά χωρίς τους «11».

Τι ακριβώς συνέβη; Παρατεταμένο χειροκρότημα και… αποθέωση.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.