Τρία χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας: «Αναγνώριση» Σωτήρη Τσιόδρα…

Απέναντι από την κυβέρνηση ο Τσιόδρας

Τι συνέβη; 

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν ο άνθρωπος που καθημερινά ενημέρωνε τους πολίτες για τον κορωνοϊό, στα πρώτα στάδια που «ξέσπασε» η πανδημία.

Η στάση του λοιμωξιολόγου αλλά και οι συμβουλές που έδινε είχαν ως αποτέλεσμα να χαίρει εκτίμησης από το ευρύ κοινό. Και απ΄ότι φαίνεται, το ίδιο ισχύει και για την πολιτική ηγεσία.

Τι συνέβη με τον Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την παιδική παχυσαρκία και αναφέρθηκε στη μητέρα του, Μαρίκα, που του έλεγε «φάε παιδί μου».  Ο ίδιος προσέχει μέχρι και σήμερα τη διατροφή του, ασκείται καθημερινά και είναι αντικαπνιστής.


Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια, με τη βοήθεια του σεφ Πάνου Ιωαννίδη, έφτιαξε μια υγιεινή παραλλαγή του παραδοσιακού γύρου με πίτα, ενώ πριν βάλει τη στολή του σεφ τον πλησίασε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για να τον χαιρετήσει και εκείνος έστρεψε το βλέμμα αλλού, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Ωστόσο στην ίδια εκδήλωση το παρών έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, τον οποίο μόλις είδε ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε θερμά, δείχνοντας πως είναι ένα πρόσωπο που χαίρει εκτίμησης, τρία χρόνια μετά την πανδημία.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.