ΣΥΡΙΖΑ: Τι ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για να τους… ηρεμήσει 

Σαρωτικές αλλαγές και σκούπα: Ποιους τελειώνει απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Τι τους ζήτησε

Ο… κακός χαμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και την αποχώρηση της Ομπρέλας, καθώς επίσης και των βουλευτών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Πέτης Πέρκα.

Βλέποντας αυτό το κλίμα, ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε τέσσερις συναντήσεις – παρεμβάσεις μέσα σε δυο 24ωρα με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα αφού το εσωκομματικό θερμόμετρο στον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο.

Στέφανος Κασσελάκης, Νάσος Ηλιοπουλος και Διονύσης Τεμπονερας πέρασαν την πόρτα του γραφείου του στην Αμαλίας με τον πρώην πρωθυπουργό να προτάσσει την ανάγκη ενότητας στο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας εισηγήθηκε την επανασύσταση του Πολιτικού Γραφείου που συνεδρίαζε επί των ημερών του προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα.

Πρόκειται για ένα μη θεσμικό όργανο που όμως σχεδίαζε την πολιτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ. Συνομιλητές του σημειώνουν πως ο πρώην πρωθυπουργός επιδιώκει να περάσει την ενότητα μέσα από αυτό το όργανο.

Ο κ. Τσίπρας θα επιμείνει σε ένα σχήμα χωρίς αποκλεισμούς με πρόσωπα από όλες τις ομάδες της Κουμουνδουρου. Γι αυτό το λόγο, όπως φαίνεται, κουβέντιασε τόσο με τον Νάσο Ηλιόπουλο όσο και με τον Διονύση Τεμπονέρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.