Θρίλερ με την ομολογία για τη δολοφονία της Φαίης – Λέει ψέματα η αδερφή;

Θρίλερ με την ομολογία για τη δολοφονία της Φαίης - Λέει ψέματα η αδερφή;

«Την σκότωσα γιατί τη μισούσα»

Εξελίξεις με τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη, καθώς η αδερφή της άτυχης κοπέλας ομολόγησε τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.


«Τη σκότωσα γιατί τη μισούσα» φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της Φαίης Μπακογιώργου κατά την απολογία της στην ανακρίτρια.

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζήτησε από την δικαστική λειτουργό τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενη σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η 53χρονη μητέρα της Φαίης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως είναι τοξικοεξαρτημένη αρνούμενη την οποιαδήποτε συμμετοχή στην δολοφονία.

Όσον αφορά στη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, η συγκεκριμένη κατηγορούμενη αρνήθηκε κι αυτή ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στο θάνατο της κοπέλας υποστηρίζοντας ότι αγαπούσε τη Φαίη σαν παιδί της.

Σημειώνεται πως και οι τρεις γυναίκες, έπειτα από τις απολογίες τους, έχουν προφυλακιστεί.


Φαίη Μπακογιώργου: Λέει ψέματα η αδερφή;

Σύμφωνα με τη Βούλα Δημητριάδου «το κίνητρο δεν έγινε πιστευτό» από τις Αρχές. Σύμφωνα με την ίδια, η προφυλάκιση και των τριών γυναικών δείχνει πως οι δικαστικές Αρχές θεωρούν πως εμπλέκονται, ενώ η ομολογία της αδερφής δεν συνάδει με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

«Για να αποφασίσει ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια να προφυλακίσουν και τις τρεις σημαίνει πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής», τόνισε. «Θα γίνουν και άλλες αποκαλύψεις, αυτή η υπόθεση έχει βάθος», είπε η κ. Δημητριάδου στο Action24.


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.