Φαίη Μπακογιώργου: Ανατριχίλα από τις δηλώσεις της μάνας που συνελήφθη για τη δολοφονία

Φαίη Μπακογιώργου: Ανατριχίλα από τις δηλώσεις της μάνας που συνελήφθη για τη δολοφονία

«Έτσι μου έρχεται να φουντάρω»

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίη Μπακογιώργου στην Κυψέλη, τον Οκτώβριο του 2021, μία υπόθεση για την οποία συνελήφθησαν και κατηγορούνται η μητέρα της, η αδελφή της και η σπιτονοικοκυρά του σπιτιού όπου έμενε το θύμα.

Όπως αποκάλυψε το MEGA στην εκπομπή «Live News», τον Δεκέμβριο του 2020, τον Απρίλιο του 2021 και τον Ιούνιο του ίδιου έτους η 23χρονη είχε μεταβεί σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αττικής με κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο. Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2021 είχε διαπιστωθεί ότι η 23χρονη ήταν έγκυος.

Παρά τους μώλωπες και τα κατάγματα στο σώμα της Φαίης, δεν υπήρξε περαιτέρω ενημέρωση από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου προς τις αστυνομικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Φαίης εντοπίστηκε στην Κυψέλη τυλιγμένη σε μία κουβέρτα ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε στα ψυγεία για ένα μήνα. Ο θάνατός της αρχικά αποδόθηκε σε ισχαιμικό επεισόδιο ενώ ο η υπόθεση «ξανάνοιξε» μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης.

Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με το MEGA, επανεξέτασε την υπόθεση και βρήκε όλα τα ιατρικά στοιχεία της 23χρονης από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί. Τότε αντιλαμβάνεται πως η 23χρονη είχε κακοποιηθεί και διαπιστώνει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παλαιότερες κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, τόσο η Φαίη όσο και η 67χρονη που φιλοξενούνταν στο σπίτι της κατηγορούμενης σπιτονοικοκυράς είχαν νοσηλευτεί μαζί στο ΚΑΤ το 2021 λόγω λοίμωξης από στρεπτόκοκκο, η οποία αποδίδεται στην παραμέλησή τους.


Τι έλεγε η μάνα

Στο «Live News» του MEGA είχε μιλήσει το προηγούμενο διάστημα η μητέρα της 23χρονης, η οποία πλέον έχει συλληφθεί.

«Έπαθα καρδιακή ανεπάρκεια. Αεροδιακομιδή από εκεί που ήμουν στη δουλειά, Αθήνα και είμαι στο Θριάσιο. Και μου έβγαλε στο νεφρό ένα μόρφωμα και πάμε για χειρουργείο. Και ας φύγω κορίτσι μου, δεν με προβληματίζει. Η μισή μου καρδιά είναι ήδη πεθαμένη. Και έτσι δεν με νοιάζει για τίποτα», είχε πει αρχικά η μητέρα στη δημοσιογράφο και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου από το καλοκαίρι λόγω των δικών μου. Με μάσκες είμαι, με οξυγόνα, με πράγματα. Είναι όλες εδώ (οι κατηγορούμενες), μία η μία, μία η άλλη. Αλλά εγώ επειδή δεν θέλω, το βράδυ της διώχνω».

Στη συνέχεια ανέφερε για την νεκρή της κόρη, ότι πλέον δεν την νοιάζει και να μάθει ποιος ευθύνεται για το θάνατό της καθώς δεν θα γυρίσει πίσω το παιδί της.

«Ψυχολογία δεν υπάρχει, τίποτα δεν υπάρχει. Τίποτα. Από εκεί είναι, από εκεί ξεκίνησαν, γιατί έπαθα το πρώτο μου έμφραγμα, γιατί μου το βρήκαν πριν δύο – δυόμισι χρόνια. Λέω μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. 9 Οκτωβρίου πέθανα, 18 Ιουλίου ξαναγεννήθηκα.

Ειρωνεία της τύχης δεν είναι αυτό. Πολύ μεγάλη ειρωνεία. Η ψυχολογία μου είναι χαμένη, δεν υπάρχει κορίτσι μου. Πάρε με, γιατί είμαι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που δεν ξέρω. Έτσι μου έρχεται να φουντάρω. Ωραία, μαθαίνω ποιος το έκανε όλο αυτό ή ποιοι. Και; Μου γύρισαν πίσω το παιδί μου; Κανένας».

Καταλήγοντας δηλώνει ότι σίγουρα θα είναι μία δικαίωση αν μάθεi ποιος ευθύνεται αλλά «για μένα δεν αλλάζει κάτι».

«Σίγουρα θα είναι μία δικαίωση, αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Στο χώμα, στο χώμα θα είναι πάντα. Και μετά σε ένα κασελάκι. Απλά τα πράγματα. Δεν θέλω, μου κάνει κακό. Το βράδυ δεν κοιμάμαι. Ξέρεις πως αισθάνομαι; Με έχουν σκοτώσει και όχι μία φορά, τέσσερις φορές. Μαζί με τη Φαίη μου και τα παιδάκια της».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.