Αυτογκόλ μεγατόνων: Δε γίνεται έτσι δουλειά Στέφανε…

Ένα μεγάλο μπράβο στον Κασσελάκη για το σχολείο ΑμεΑ (vids)

Τι είπε;

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη το βράδυ της Δευτέρας (6/11).


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προσκλήθηκε στην εκδήλωση επέλεξε να μη δώσει το παρών και εξήγησε τον λόγο. «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στέφανος Κασσελάκης: Το αυτογκόλ

Η τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη έκανε τον Παύλο Πολάκη τον πιο… ευτυχισμένο άνθρωπο του ελληνικού διαδικτύου.

Δεν εξηγείται αλλιώς, αφού απέδωσε τα εύσημα στον πρόεδρο Κασσελάκη για την άρνηση του να παραβρεθεί στην τιμητική εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «μπράβο Στέφανε! Δείξτε μου και μερικούς άλλους από τους «γνωστούς αγνώστους», ένθεν κακείθεν που έχουν κάνει τέτοια δήλωση!!! Υγ .αντιθέτως όταν κάποιοι από εμάς έβαζαν το Σημίτη στη θέση του ,τους έπιανε τεταρταίος πυρετός…».


Εάν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν θα κερδίσουν ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων της μεσαίας τάξης και τους κεντροαριστερούς με αφορισμός του τύπου «τι να πω με τους τύπους που ξόδεψαν τα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού» είναι προφανές πως είναι γελασμένοι, όπως αναφέρει το reader.gr.

Η συγκεκριμένη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη είναι αυτογκόλ… Κι αν μη τι άλλο έχει αποδειχτεί στις δημοσκοπήσεις πως ο τρόπος για να επανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν είναι η απαξίωση των πολιτικών αντιπάλων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.