Τραγική υπόθεση Φαίης Μπακογιώργου: Η Αγγελική Νικολούλη το ήξερε εξαρχής… (Vid)

Τραγική υπόθεση Φαίης Μπακογιώργου: Η Αγγελική Νικολούλη το ήξερε εξαρχής… (Vid)

Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για την 23χρονη...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου της 23χρονης εγκύου, Φαίης Μπακογιώργου, τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη, όταν είχε βρεθεί νεκρή, παρατημένη και τυλιγμένη με μία κουβέρτα στην οδό Τύχης.


Εκτιμάται ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο σπίτι όπου διέμενε και στη συνέχεια τη μετέφεραν περίπου 700 μέτρα μακριά σε ένα πεζοδρόμιο τυλιγμένη με κουβέρτα.

Για την υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις και συγκεκριμένα της μητέρας, της αδελφής και της σπιτονοικοκυράς ενώ οι αρχές ερευνούν για το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερη δολοφονία, μίας ηλικιωμένης που έμενε στο ίδιο διαμέρισμα και εξετάζεται να έχει δολοφονηθεί από τα ίδια πρόσωπα.

Όπως αναφέρει η δικογραφία, από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, την επεξεργασία προανακριτικών δεδομένων και πληροφοριών, τα προφίλ των δύο θυμάτων και μαρτυρίες γειτόνων προέκυψε ότι η σπιτονοικοκυρά και η αδελφή του θύματος είχαν κακοποιητική συμπεριφορά (ξυλοδαρμοί, απειλές, προσβολές) σε βάρος της και την εξανάγκαζαν να επαιτεί.

Κατά την επαιτεία η Φαίη Μπακογιώργου συνοδευόταν είτε από την αδελφή της, είτε από την σπιτονοικοκυρά. Η οποία μάλιστα φέρεται να κανόνιζε ερωτικές συναντήσεις της 23χρονης με άντρες, έναντι αμοιβής.

Ο ρόλος της Αγγελικής Νικολούλη

Τη σορό της Φαίης είχε βρει κάτοικος της περιοχής και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί παρέμεινε στα αζήτητα των ψυγείων για ένα μήνα γιατί όπως προέκυψε από το Φως στο Τούνελ τα δύο αστυνομικά τμήματα, της Κυψέλης που δηλώθηκε η εξαφάνιση και του Αγίου Παντελεήμονα που ανέλαβε την προανάκριση για την ανεύρεση της σορού, δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.

Το «Φως στο Τούνελ» από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε την είδηση, έφερε τα πάνω – κάτω για να βρεθεί άκρη σ’ αυτή τη νέα τραγωδία. Συνεπώς, δεν προκαλεί έκπληξη πως το σοκ ήταν ισχυρό όταν η Αγγελική Νικολούλη πληροφορήθηκε πως η άτυχη μητέρα είχε ήδη ταφεί ως αγνώστων στοιχείων στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται πως υποψιαζόταν εξαρχής πως κάτι συμβαίνει και για αυτό ασχολήθηκε ενδελεχώς με την υπόθεση της Φαίης, αποκαλύπτοντας πως την είχαν θάψει στα αζήτητα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.