«Ξέρετε γιατί σας ταπώνει μονίμως;»: Το status-κόλαφος της Έλενας Ακρίτα για τους δημοσιογράφους που έγινε viral

«Ξέρετε γιατί σας ταπώνει μονίμως;»: Το status-κόλαφος της Έλενας Ακρίτα για τους δημοσιογράφους που έγινε viral

Τι έγραψε;

Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη έδειξε την επιθυμία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή στα πρόσωπα που απαρτίζουν την ηγετική ομάδα και φαίνεται πως ο νέος πρόεδρος ήδη έχει τοποθετήσει σε θέσεις νέους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τοποθετήσει την 27χρονη Διάνα Βουτυράκου σε ρόλο συντονίστριας στις μικρές ομάδες εμπειρογνωμόνων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση με αφορμή τον «πόλεμο» στον ΣΥΡΙΖΑ για τα τρολ, στη «σκιά» της μήνυσης του Πάνου Σκουρλέτη στον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα» στο Twitter, η Διάνα Βουτυράκου απάντησε: «δεν νομίζω ότι μπορώ να σχολιάσω, δεν είμαι γνώστης του θέματος, γνωρίζω ότι υπάρχουν, αν όχι τρολ, σίγουρα φανατισμένοι από κάθε κομματική κατεύθυνση που εντείνουν τον χουλιγκανισμό που υπάρχει στην πολιτική».

Μάλιστα, ανέφερε πως η εκλογή Κασσελάκη έγινε μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία και αυτό θα πρέπει να γίνει αποδεκτό για να πορευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια ενωμένος.

Η Έλενα Ακρίτα «έσφαξε» τους δημοσιογράφους που επιχείρησαν να… αλιεύσουν δηλώσεις της Διάνας Βουτυράκου για την «σφαγή» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί δημοσιογράφοι, ξέρετε γιατί σας ταπώνει μονίμως η Διάνα Βουτυράκου; Γιατί δεν είστε ίσα κι όμοια. Κι ούτε θα γίνετε ποτέ. Συγγνώμη ε;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.