Μικρή Μαντλίν: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που λύνουν το γρίφο της εξαφάνισή της

Μαντλίν ΜακΚάν: 16 χρόνια μετά ο «μικρός παράδεισος» έκρυβε το μυστικό της εξαφάνισής της

Καταιγιστικές εξελίξεις

Διαρκείς και σχεδόν καθημερινές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν, η οποία και εξαφανίστηκε από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007.

Κι ενώ η οικογένεια ψάχνει μια ελπίδα για να πιαστεί οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι η υπόθεση έχει κλείσει. Το ανατριχιαστικό της ιστορίας είναι ότι ενώ έχουν κυκλώσει ως βασικό ύποπτο συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν έχουν τα στοιχεία για να απαγγείλουν κατηγορίες με αποτέλεσμα τα χέρια τους να είναι δεμένα. Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι η μικρή δεν βρίσκεται στη ζωή.

Μαντλίν ΜακΚαν: Οι φωτογραφίες λύνουν τον γρίφο της εξαφάνισης

Ο κύριος ύποπτος για την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν μπορεί να τράβηξε φωτογραφίες του χαμένου μικρού παιδιού και να τις έθαψε σε ένα υπόγειο καταφύγιο, πιστεύει η αστυνομία.

Ο καταδικασμένος παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ φέρεται να έχει πάρει «τρόπαια» από τα θύματά του στο παρελθόν. Οι φωτογραφίες θα λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του κοριτσιού που αγνοείται από το 2007.

Τον Μάιο, η γερμανική αστυνομία ξεκίνησε μια έρευνα σε μια τεχνητή δεξαμενή στο Αλγκάρβε, κοντά στην πόλη Σίλβες, στην οποία σύχναζε ο Μπρούκνερ με την ελπίδα να βρει στοιχεία που θα τους έφερναν πιο κοντά στην εύρεση της Μαντλίν.

Μια ανώνυμη πηγή είπε στη Sun ότι οι αρχές γνωρίζουν πως ο ύποπτος είχε θαμμένους φορείς δεδομένων όπως σκληρούς δίσκους και USB sticks σε οποιοδήποτε από τα μέρη όπου έμεινε, και πως οι έρευνες στη λίμνη θα αποκάλυπταν μυστικά, καθώς πιστεύουν ότι διατηρούσε αντίγραφα ως «τρόπαια».

Η εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν

Λίγο πριν γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά της, η Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίσθηκε στις 3 Μαΐου 2007 από το δωμάτιο ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Πράια ντα Λουζ, ένα μικρό θέρετρο του Αλγκάρβε όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της, ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε γειτονικό εστιατόριο.

Η εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας οδήγησε σε μια μεγάλη διεθνή εκστρατεία από την Κέιτ και τον Τζέρι Μακάν για να την ξαναβρούν και παραμένει ένα από τα μεγάλα εγκληματολογικά αινίγματα των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.