Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί ο πατέρας Αντώνιος «θέλει να δικαστεί»

Ο πατέρας Αντώνιος της «Κιβωτού του κόσμου» θα τιμηθεί με το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη

Παραπέμπεται σε δίκη

Την παραπομπή του πατέρα Αντωνίου στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου προκειμένου να δικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων, φιλοξενούμενων σε δομές της «Κιβωτού του κόσμου», προτείνει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικων Δημήτρης Νομικός, με πρόταση του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικων Αθηνών.


Όπως αναφέρει ο κ. Νομικός, «ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την κυρίαρχη θέση που είχε στην εν γένει λειτουργία και τις δραστηριότητες της Κιβωτού, την εμπιστοσύνη που επεδείκνυαν σε αυτόν τα παιδιά αλλά και το ιερατικό του σχήμα, ενεργώντας με ένα κοινό μοτίβο εγκληματικής συμπεριφοράς και με ένα πανομοιότυπο τρόπο προσέγγισης των ανηλίκων, προέβη με ενότητα δολοφονίας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των 2 ανηλίκων».


Κιβωτός του Κόσμου: «Θέλουμε να δικαστούμε»

«Θέλουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας. Σύντομα θα φανούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της σκευωρίας που μοναδικό στόχο είχαν την “πειρατική” εισβολή στην Κιβωτό του Κόσμου» ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.