2 νεκρά παιδιά στην Αχαΐα: Ξυπνούν μνήμες μετά τη νέα σοκαριστική αποκάλυψη…

Σοκ στη Λευκωσία: Πεντάμηνο βρέφος με ρήξη παρθενικού υμένα, συνελήφθη ο πατέρας

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο

Στο Αστυνομικό Τμήμα στο Βραχάτι Κορινθίας μετέβη η 23χρονη μητέρα από την Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να καταθέσει για τους θανάτους των δύο παιδιών της, ηλικίας 2 μηνών και 20 ημερών, σε διάστημα 16 μηνών.

Η μητέρα αναφέρθηκε στη συμπτωματολογία που παρουσίασε το δύο μηνών βρέφος πριν φύγει από τη ζωή Σύμφωνα με την συμπτωματολογία που περιέργραψε η μητέρα, το βρέφος παρουσίαζε σπασμούς παρεμφερείς με αυτούς ενός επιληπτικού ατόμου.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η δικηγόρος της, Βούλα Δημητριάδου είναι σημαντικό το ότι νοσηλευόταν σε δίκλινο δωμάτιο, μαζί με ένα ακόμα βρέφος.

Η σοκαριστική αποκάλυψη

Αίσθηση προκάλεσε η μαρτυρία του ανθρώπου που βρισκόταν μπροστά στον θάνατο του πρώτου παιδιού, η οποία ξυπνά μνήμες από άλες υποθέσεις…

Ο άνδρας βοηθούσε οικονομικά την 23χρονη μητέρα, με αντάλλαγμα να τον παντρευτεί, ώστε να βγάλει άδεια παραμονής, μιας και είναι αλλοδαπός.

Όπως αποκάλυψε ο άνδρας, το παιδί ήταν κουκουλωμένο με κουβέρτα κι όταν ζήτησε να το δει, τότε η 23χρονη μητέρα του είπε όχι!

«Ήρθα 12:00 η ώρα να δω το παιδί. Μου είπε ότι κοιμάται. Ήθελα να δω το παιδί, μου είπε όχι. Πήρε το καρότσι μέσα και ξάπλωσε. Χτύπησα την πόρτα, της είπα εάν θέλει να φάει, να κοιμηθεί. Δεν μίλαγε. Ετοίμασα άλλη κουβέρτα και κοιμήθηκα», είπε ο άνδρας.

«Μία ώρα μετά την άκουσα να μιλάει και να κλαίει, δεν ήξερα με ποιον μιλούσε. Χτύπησα την πόρτα. “Ειρήνη, τι πρόβλημα υπάρχει;”, τη ρώτησα, δεν μίλαγε. Άνοιξα την πόρτα και την είδα να μιλάει», είπε ο άνδρας και αναφέρθηκε στο διάλογο:

  • Άνδρας: Τι έγινε με το μωρό;
  • Μητέρα: Δεν μιλάει το μωρό
  • Άνδρας: Το μωρό μαύρισε, τι έπαθε;
  • Μητέρα: Δεν ξέρω

Στη συνέχεια φώναξαν τη γειτόνισσά τους, η οποία τους είπε ότι το μωρό ήταν νεκρό. Όπως είπε ο ίδιος, όσα είδε εκείνο το βράδυ που χάθηκε το παιδί τα κατέθεσε στις Αρχές.


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.