Εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο: Μεγάλη ανησυχία για χτύπημα στην Ακρόπολη…

Τέσσερις τραυματίες από κεραυνό στην Ακρόπολη

Υπ' ατμόν στην ΕΛ.ΑΣ.

«Καζάνι που βράζει» είναι η Μέση Ανατολή με την Χαμάς και το Ισραήλ να αλληλοκατηγορούνται για την επίθεση στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, στην Ευρώπη έχουν προκαλέσει συναγερμό οι δύο τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Βέλγιο, με αποτέλεσμα οι ελληνικές αρχές να είναι υπ’ ατμόν.

Το ΜEGA παρουσίασε πολυσέλιδο έγγραφο της ΓΑΔΑ, στο οποίο αναφέρονται οι πιθανοί στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με το έγγραφο, έχει γίνει αίτημα να φρουρούνται διπλωματικοί στόχοι ισραηλινού ενδιαφέροντος όπως επίσης παλαιστινιακού και ιρανικού.

Συναγερμός για την Ακρόπολη

Μεταξύ των πιθανών στόχων που αναφέρονται στο πολυσέλιδο κείμενο της ελληνικής αστυνομίας, περιλαμβάνεται και η Ακρόπολη καθώς και άλλα σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση κόσμου.

Η περεταίρω εμπλοκή της Ελλάδας στη σύγκρουση του Ισραήλ με τη Χαμάς ενδέχεται να προκαλέσει κίνδυνο για τη χώρα καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τη δράση «μοναχικών λύκων» που χτυπάνε αδιάκριτα κόσμο.


Επίσης η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντείνει την προσοχή της στον αριθμό των ατόμων που μένουν στα κέντρα φιλοξενίας της χώρας καθώς και στον αριθμό των μεταναστών, οι οποίοι αναμένονται στην Ελλάδα μετά τη σύγκρουση του Ισραήλ και της Χαμάς στη Μέση Ανατολή.

Μάλιστα, οι επικεφαλής των υπηρεσιών Ασφαλείας έχουν εντείνει το πληροφοριακό δίκτυο στο εσωτερικό των κέντρων φιλοξενίας, επιδιώκοντας καθημερινή αναφορά των υπόπτων, που κινούν τις υποψίες για ριζοσπαστικοποίηση ή πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ κάνει λόγο, μάλιστα, πως κάθε ημέρα είναι διαφορετική και δεν αποκλείονται νέες επιθέσεις με αφορμή τον νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.