Κι όμως, κρατήθηκε: Απίστευτη απάντηση Κασσελάκη σε απροκάλυπτα ομοφοβικά σχόλια (Vid)

Αποχωρήσεις στον Σύριζα: Τους τελειώνει ο Κασσελάκης μετά την εκλογή του

Άστραψε και βρόντηξε!

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει δηλώσει ομοφιλόφιλος. Και ενώ η σεξουαλική ζωή των άλλων δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού, κάποιοι την σχολιάζουν δημοσίως, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Κασσελάκης σε κάποιες περιπτώσεις να απαντά.

Την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε ένα σχόλιο του Γιώργου Αυτιά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, αναφορικά με στρατόπεδο στη Θήβα και τη θητεία που θα υπηρετήσει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν παρουσιαστεί εκεί… Υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους νεοσύλλεκτους… Να δούμε τι μέλλει γενέσθαι», είπε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Στέφανος Κασσελάκης… κρατήθηκε

Η δήλωση του Γιώργου Αυτιά είναι προκλητική και θα μπορούσε να εξοργίσει τον Στέφανο Κασσελάκη. Όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίως… κρατήθηκε και ανέφερε τα εξής:

«Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του. Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; “Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;”. Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά.

Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα. Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του.

Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στρατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας. Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.