«Δίκασε» τον Βασίλη Χιώτη με 2 γραμμές η Έλενα Ακρίτα…

akrita-xiotis

«Άθλιο!»

Ο Βασίλης Χιώτης δεν είναι πλέον διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, παραμένει στο δυναμικό του ραδιοφώνου κανονικά.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Χιώτης έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης για το πού θα πάει στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης, ο δημοσιογράφος Νότης Παπαδόπουλος μοιράστηκε την πληροφορία πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα.

«Κάτσε αυτός ο φίλος σου πώς ξέρει πως θα είναι στην Καλαμάτα; Άρα τι σώμα θα είναι; Τεθωρακισμένα, μηχανικό; Δεν θυμάμαι τι είναι στην Καλαμάτα» είπε ο Βασίλης Χιώτης για να συμπληρώσει και να προκαλέσει αντιδράσεις: «Επειδή βγάζουν καλά σύκα θα είναι στην Καλαμάτα;».

«Μαζέψου», του απαντά ο Νότης Παπαδόπουλος με τον Βασίλη Χιώτη να λέει: «Γιατί ρε; Δεν βγάζει; Μαντήλια και σύκα δεν βγάζει η Καλαμάτα; Βγάζει και κάτι άλλο που δεν πρέπει να το πω».

Το σχόλιο του Βασίλη Χιώτη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τον ίδιο να τοποθετείται μέσω Twitter χαρακτηρίζοντάς το «απερίσκεπτο» και τονίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Παρελθόν από τον ΣΚΑΙ

Οι πληροφορίες ήθελαν τη διοίκηση του σταθμού να τον απομακρύνει από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου τον Βασίλη Χιώτη μετά το απαράδεκτο σχόλιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο Βασίλης Χιώτης είχε υποβάλει την παραίτησή του εδώ και ένα μήνα στη διοίκηση του ΣΚΑΙ για καθαρά προσωπικούς λόγους, οι οποίοι σχετίζονται με την επιδείνωση της κατάσταση της υγείας ενός δικού του προσώπου.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Βασίλης Χιώτης απουσιάζει τις τελευταίες ημέρες από τα καθήκοντά του, ενώ να σημειωθεί ότι θα παραμείνει κανονικά ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.


Έλενα Ακρίτα: «Δίκασε» τον Βασίλη Χιώτη

Τα σχόλια εις βάρος του Βασίλη Χιώτη έφεραν την αντίδραση του δημοσιογράφου στο Twitter που καταφέρθηκε κατά των συναδέλφων του: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνάδελφους που για κάποια click παραπάνω και για καμία μοναδούλα παραπάνω στην τηλεθέαση, παριστάνουν ότι δεν ξέρουν ποιος είμαι και τι απόψεις έχω, εδώ και σαράντα χρόνια που συμπορευόμαστε… Σας ευχαριστώ συνάδελφοι… Να είστε καλά…».


Το συγκεκριμένο tweet δεν άφησε ασχολίαστο η Έλενα Ακρίτα που… δίκασε τον Βασίλη Χιώτη για δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν. Μάλιστα έκανε λόγο για άθλιο και ομοφοβικό σχόλιο από τον δημοσιογράφο εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ακριβώς επειδή “συμπορευόμαστε” (λέμε τώρα) σαράντα χρόνια και το χωριό είναι μικρό. Ο Βασίλης Χιώτης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως αγόρασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό από ιδιοκτήτη που είχε αυτοκτονήσει. Το τουιτ της φωτογραφίας μετά το άθλιο ομοφοβικό σχόλιο για τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Στέφανο Κασσελάκη».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.