Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Καρρά

Τα παράτησε όλα: Το νέο επάγγελμα του Βασίλη Καρρά που σταμάτησε το τραγούδι (Vid)

Τι συμβαίνει με την υγεία του τραγουδιστή;

Σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Βασίλης Καρράς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δίνει την προσωπική του «μάχη».

Αν και από την πλευρά της οικογένειας όλες οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι μετρημένες στα δάχτυλα, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso», οι ώρες περνούν δύσκολα για τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί προσπαθούν να ενημερώνουν συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του τους οικείους του, καθώς τόσο η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής διανύει κρίσιμες ώρες για την υγεία του…

Βασίλης Καρράς: Εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο

«Εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα το φοβηθείτε εσείς για μένα;», είχε πει ο Βασίλης Καρράς γελώντας στους συνεργάτες του.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο μεγάλος τραγουδιστής είχε ήδη δωρίσει σε άπορες οικογένειες τρία ακίνητα για να μένουν εδώ και πολλά χρόνια.

Τι συνέβη με την υγεία του

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η υγεία του Βασίλη Καρρά έχει κλονιστεί εδώ και δύο χρόνια. Αρχικά διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι και το «πάλευε».

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο «Πρωινό», είχε αναφέρει: «Όλα βαίνουν καλώς – παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι.

Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του. Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Ανθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.