Όρθιος ο Βασίλης Καρράς…

Όρθιος ο Βασίλης Καρράς…

«Δίνει τη μάχη του»

Ο Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

«Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες», δήλωσε ο αδερφός του Δαμιανός Κεσογλίδης.


Δημοσιεύματα ήθελαν την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή να έχει επιδεινωθεί και να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση.

Ωστόσο το επίσημο fan club του ξεκαθαρίζει πως ο Βασίλης Καρράς εξακολουθεί να δίνει τον αγώνα του και παραμένει «όρθιος» παρά τις δυσκολίες.

Όπως γράφει η ανακοίνωση:

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του. Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή. Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…». 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.