Ανατροπή στις «καθυστερήσεις»: Πάγωσαν όλοι με την απόφαση Τσίπρα

Ανατροπή στις «καθυστερήσεις»: Πάγωσαν όλοι με την απόφαση Τσίπρα

Δεν το περίμεναν!

Στην αντιπροσωπεία του ελληνικού κοινοβουλίου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, συμμετείχε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας συμμετείχε και στη συνεδρίαση της ομάδας της Αριστεράς όπου πάρθηκε η απόφαση για την εκλογή νέου προέδρου στις αρχές του 2024. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πρόσωπο που θέλουν στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια…

Αλέξης Τσίπρας: «Πάγωσαν» με την απόφαση

Και ενώ κανείς δεν το περίμενε, ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε να αναλάβει την προεδρία της ομάδας της Αριστεράς. Μπορεί το κλίμα να ήταν πολύ θετικό στη συνεδρίαση, αλλά μόλις ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε πως δεν θέλει να αναλάβει την προεδρία οι συμμετέχοντες «πάγωσαν» αφού έδειχνε πως ήθελε τη συγκεκριμένη θέση.

Ο κ. Τσίπρας είπε πως πρόθεσή του την επόμενη περίοδο είναι να έχει την ελευθερία να δίνει μηνύματα και μέσω του Συμβουλίου της Ευρώπης, χωρίς τους περιορισμούς που συνεπάγεται η εκπροσώπηση της ομάδας της Αριστεράς.

Πήγε ανέφερε στο newsbeast.gr, πως η απόφαση Τσίπρα είναι τωρινή και αργότερα όλα παίζουν… Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει τη συμμετοχή στις εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης ως απλό μέλος της ομάδας της Αριστεράς. Αυτό θα του δίνει ευκαιρίες να παρεμβαίνει για ζητήματα που ο ίδιος θεωρεί κρίσιμα, όπως αυτά που αφορούν τα κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα, την ειρήνη, τη δικαιοσύνη και το μέλλον της Ευρώπης.

Μάλιστα, θα έχει κεντρικό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις Ευρωεκλογές…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.