Ηθικολόγοι και κατιναριό: Η φαρμακερή ατάκα του Λιγνάδη για τον Ρουβά μετά τον χαμό στις «Βάκχες»

Ηθικολόγοι και κατιναριό: Η φαρμακερή ατάκα του Λιγνάδη για τον Ρουβά μετά τον χαμό στις «Βάκχες»

Η προφητική ανάρτηση του σκηνοθέτη για τη φυλάκισή του.

Η δημόσια στήριξη του Σάκη Ρουβά στον Δημήτρη Λιγνάδη, και τα σχόλιά του στα οποία τον παρομοίαζε με τοξικοεξαρτημένους, πως ζει μία κόλαση αλλά και η αναγνώρισή του μόνο ως αγαπητό πρόσωπο που τον βοήθησε, έφεραν θύελλα αντιδράσεων.

Ο τραγουδιστής μετά από τη γενική κατακραυγή στα social media έσπευσε να ανασκευάσει με ανάρτηση που αφορούσε τον κάποτε συνεργάτη του, τον άνθρωπο που τον έβγαλε στο θέατρο με την παράσταση «Βάκχαι» του Ευριπίδη.

Στη συγκεκριμένη παράσταση του 2013-2014 ο Σάκης Ρουβάς τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Κουν, για τον ρόλο του ως Διόνυσος. Η Χρυσούλα Διαβάτη η οποία βραβεύτηκε επίσης στην ίδια εκδήλωση αρνήθηκε τότε να παραλάβει το βραβείο της αντιδρώντας έτσι στη βράβευση του Σάκη Ρουβά.

Μάλιστα είχε μιλήσει για αστυνομία θεάτρου καθώς κατηγορούσε τους ανθρώπους που από τη στιγμή που άνοιξε το επάγγελμα του ηθοποιού έφερναν μοντέλα και «ωραίους και ωραίες» να παίξουν χωρίς καμία θεατρική εμπειρία.

Ο σκηνοθέτης, τότε, της παράστασης, Δημήτρης Λιγνάδης, της είχε απαντήσει μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, η οποία μετά από τόσα χρόνια φαντάζει προφητική, για διαφορετικούς όμως λόγους που θα τον οδηγούσαν σε φυλάκιση.

«Λοιπόν, φίλοι/ες μου, για να μη χάνουμε και τα λίγα γραμμάρια χιούμορ που μας απέμεινε: Προσπερνώ τα … ιλαροτραγικά παρεπόμενα της βραβεύσεως του Ρουβά (τη «γνώμη» μου για εκείνον την εξέφρασα δύο χρόνια πίσω, επιλέγοντάς τον να παίξει ΑΥΤΟΝ τον Διόνυσο σε ΑΥΤΕΣ τις ΒΑΚΧΕΣ – όπως έχω επιλέξει άλλους αλλιώς σε άλλες δουλειές μου) Βρίσκω όμως ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ την πρόταση για Αστυνομία θεάτρου!!!

Μήπως γνωρίζει κανείς ποιοι και πόσοι θα την απαρτίζουν, τι προσόντα και εφόδια απαιτούνται πότε γίνονται αιτήσεις; Γιατί σκέφτομαι σε μια εβδομάδα με το που θα ανεβάσω το «Κρίμα που είναι πόρνη» στο Εθνικό –εάν φυσικά δεν έχω φυλακισθεί από εκείνη ως τότε– να ενταχθώ στο δυναμικό της και να ξεκινήσω καλλιτεχνικές επιχειρήσεις «ΣΚΟΥΠΑ» (με το φαράσι και τσόκαρα)!!! Λέω μάλιστα να κάνω αρχή συλλήψεων με τους ημιμαθείς κουλτουριάρηδες, τους δήθεν ηθικολόγους, τους μίζερους, τους ασχημολάγνους και το κατιναριό!», είχε γράψει το 2014 ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.