«Όποιος δεν το κάνει, τον θεωρώ ανόητο και ηλίθιο»: Η Έλενα Ακρίτα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για τον Κασσελάκη (Pic)

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για το Αρσάκειο» (vid)

Τα είπε όλα...

Η Έλενα Ακρίτα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς αποτελεί μία από τις πιο «ανήσυχες» βουλεύτριες, με συνεχή παρουσία στην Βουλή και μία δράση που δεν μπορεί ν’ αμφισβητηθεί από κανέναν- είτε την συμπαθεί είτε όχι.

Το γεγονός, δε, πως πρόκειται για μία πολύ πετυχημένη συγγραφέα, σεναριογράφο και δημοσιογράφο της έχει «χαρίσει» ένα διόλου ευκαταφρόνητο κοινό ακολούθων στα social media, μέσω των οποίων εκφράζεται συχνά-πυκνά για πληθώρα κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων.

Τις τελευταίες ημέρες η κ. Ακρίτα βρέθηκε στο στόχαστρο, καθώς θεωρήθηκε πως έκανε… κωλοτούμπα για «χάρη» του Στέφανου Κασσελάκη, τον οποίο αποφάσισε να στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αν και αρχικά είχε ταχθεί στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου.

Τα όσα ακούστηκαν εσχάτως ήταν η αφορμή για την βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει τη δική της εξήγηση και, όπως πάντα, το έκανε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο:

«Η συνέντευξη μου στο OpenTV στο πρώτο σχόλιο. Μεταξύ άλλων: «Κωλοτούμπα είναι όταν κάποιος προσβλέπει σε οφέλη: πόστα πολιτικά, κίνητρα οικονομικά κ.α. Εδώ δεν υπάρχει πίσω από την απόφασή μου ιδιοτέλεια. Ούτε στην ηλικία που είμαι δεν πάω να κάνω καριέρα, ούτε έχω κάποια ανάγκη στον οικονομικό τομέα. Έχω δουλέψει στη ζωή μου και έχω κάνει κάποια χρήματα, οπότε δεν είναι κωλοτούμπα.
Είναι αυτό που λέμε αλλαγή γνώμης. Όποιος δεν έχει τη δύναμη και το θάρρος να αλλάξει τη γνώμη του, προσωπικά τον θεωρώ ανόητο και ηλίθιο.
Άσε που όταν δήλωσα στήριξη στην Εφη Αχτσιόγλου δεν είχε βάλει υποψηφιότητα ο Κασσελάκης», σχολίασε σχετικά. Χρειάζεται να πει κανείς τίποτ’ άλλο;
Δείτε παρακάτω το σχετικό της ποστάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.