Εκλογές Σύριζα: Ο Κώστας Βαξεβάνης τα είπε όλα με ένα repost (Pic)

«Πρώτα πυροβολεί και μετά ρωτάει»: Ο Κώστας Βαξεβάνης «δίκασε» την ΕΛΑΣ για τη δολοφονία έξω απ' την OPAP Arena

Τα είπε όλα χωρίς να χρειαστεί να πει πολλά...

Τις τελευταίες (πολλές) ημέρες σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος γυρίζει γύρω από την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τη «μάχη» μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη, της Έφης Αχτσιόγλου (που ήταν και οι δύο που… προκρίθηκαν στην 2η Κυριακή), Ευκλείδη Τσακαλώτο, Νίκο Παππά και Στέφανου Τζουμάκα να παίρνει διαστάσεις… εθνικών εκλογών και όχι εσωκομματικών.

Ως γνωστόν ο Κασσελάκης ήταν εκείνος που συγκέντρωσε το 45% σχεδόν των ψηφοφόρων και μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί της ερχόμενης Κυριακής, όταν και θα εκλεγεί με κάθε επισημότητα ο νέος αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρά το γεγονός πως η προσέλευση ήταν αθρόα και όλοι οι υποψήφιοι εξήραν τη μαζική συμμετοχή στην αρχή, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπήρξαν αρκετές τοποθετήσεις από τους «ηττημένους» που αποτέλεσαν… παραφωνία.

Ο Κώστας Βαξεβάνης-ο δημοσιογράφος, δηλαδή, που ενδέχεται να γνωρίζει περισσότερα για τον ΣΥΡΙΖΑ κι από τον… Τσίπρα- έκανε, ως πρώτη αντίδραση στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, ένα retweet γεμάτο νόημα, δείχνοντας τις προσθέσεις του: «Ψάχνουν να βρουν την αιτία και διαχωρίζουν τους ψηφοφόρους σε νεοσυριζαίους και παλαιοσυριζαίους αυτές οι ταμπέλες μας έφτασαν στο 17% αλλά χαμπάρι…ψήφισα Κασσελάκη αλλά είμαι παλαιοσυριζαία, έτσι για την ενημέρωση», έγραφε το αρχικό «τιτίβισμα» από φίλη του κόμματος.

Λίγες ώρες αργότερα ο εκδότης της εφημερίδας Documento έγραψε κι ένα καυστικό άρθρο για τα όσα συνέβησαν, το οποίο πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, προλογίζοντάς το ως εξής: «Οι δηλώσεις δύο αντιπάλων του @skasselakis μετά τις εκλογές είναι προβληματικές. Το απόγευμα πανηγύριζαν για τη νίκη της Δημοκρατίας με τη συμμετοχή 150.000 κομματικών μελών και μετά το αποτέλεσμα, τους εμφάνισαν ως οπαδούς ενός επιπόλαιου υποψηφίου. Ο Κασσελακης νίκησε γιατί στο Σύριζα, το εμπόδιο ανάπτυξής του είναι αυτές οι ελιτίστικες και ιδιοκτησιακές λογικές». 

Και ο νοών νοείτω…

Δείτε παρακάτω και το συγκεκριμένο tweet:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.