Μετά τον Πορτοσάλτε, ο Πρετεντέρης: Η ατάκα-κόλαφος για την κυβέρνηση που έγινε viral

«Σε διαλύει κυριολεκτικά»: Οι 3 συμβουλές του Πρετεντέρη μετά τη μάχη με τον κορωνοϊό

Πέταξε... καρφιά

Οι φωτιές στην Αττική και τον Έβρο, οι χούλιγκανς της Ντιναμό που διέσχισαν τη μισή Ελλάδα ανενόχλητοι και έφτασαν στην Αττική για να δολοφονήσουν τον Μιχάλη, η δολοφονία του Αντώνη στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας απουσία Λιμενικού και οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση.

Μετά από τεράστιες καταστροφές αλλά και τις πρωτοφανείς καταστάσεις με κακοποιά στοιχεία να κινούνται σε κομβόι χωρίς να τους σταματήσει κανείς και τον Αντώνη να πνίγεται ενώ το Blue Horizon αποχωρεί ανενόχλητο από το Λιμενικό που απουσίαζε, τα σενάρια για ανασχηματισμό «φουντώνουν».

Την ίδια στιγμή, ακόμη και δημοσιογράφοι που πρόσκεινται στην κυβέρνηση άσκησαν σκληρή κριτική. Πρόσφατα ο Άρης Πορτοσάλτε μέσα από τον «αέρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ είπε πως «όλοι θυμόμαστε τον Μητσοτάκη του κορωνοϊού, αν δεν θέλει να είναι ο ίδιος, που θα επιλύσει το γενικό ξεχαρβάλωμα, αυτό δεν το ξέρω εγώ, να βρεθεί αυτός που θα αναλάβει», για να προσθέσει: «Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους ξανά, δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης, να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας».


Μετά τον Άρη Πορτοσάλτε και ο Γιάννης Πρετεντέρης αποφάσισε να ασκήσει κριτική πετώντας «καρφιά». Μέσα από τη στήλη του «Εμπιστευτικά» στην εφημερίδα Τα Νέα, έγινε viral για την παρακάτω τοποθέτηση:

«ΝΟΜΙΖΩ ότι τώρα κατάλαβα γιατί ο Μητσοτάκης έφτιαξε κυβέρνηση με 64 υπουργούς κι υφυπουργούς. Για να μην του τελειώσει γρήγορα.

ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ πως αν συνεχίσει να χάνει δυο υπουργούς το δίμηνο, θα πέσουν σύντομα μεγάλες μοναξιές στο μέγαρο Μαξίμου.

ΧΡΗΣΙΜΗ λοιπόν η καβάτζα.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ άλλωστε να υπάρχει άλλη κυβέρνηση παγκοσμίως με τρεις υπουργούς Επικρατείας και δυο υφυπουργούς στον πρωθυπουργό»!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.