Γροθιά στο στομάχι: Η εικόνα από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία που δεν θα θέλαμε ποτέ να δούμε (Pic)

Γιατί... διαλύθηκε η Μαγνησία; - Για ποιο λόγο η κακοκαιρία Daniel είναι διαφορετική από τις άλλες (vid)

Παραμένουν κάτω από το νερό χωριά της Θεσσαλίας

Στους 15 ανέρχονται οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία και όλοι εκφράζουν φόβους για το τι θα αποκαλυφθεί μόλις πέσει η στάθμη του νερού.

Στην Μεταμόρφωση Καρδίτσας εντοπίστηκαν οι σοροί μίας 88χρονης μητέρας και του 65χρονου γιου της από την ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος. Νωρίτερα, drone εντόπισε 56χρονο που βρίσκοταν στην επίσημη λίστα των αγνοούμενων της 9ης Σεπτεμβρίου.

Οι αγνοούμενοι είναι τρεις και συγκεκριμένα:

  • Από 5/09 αγνοείται ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου
  • Από 7/09 αγνοούνται δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου

Η εικόνα που δεν θα θέλαμε να δούμε

Οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα από τις περιοχές που πλημμύρισαν. Η στάθμη του Πηνειού -πολύ πάνω από το όριο του συναγερμού- απειλεί όλες τις παραποτάμιες περιοχές…

Χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων εξακολουθούν να βρίσκονται βυθισμένα στα νερά παρόλο που η στάθμη τους έχει υποχωρήσει. Βουτηγμένες στα λασπόνερα παραμένουν συνοικίες της Λάρισας.

Οι εικόνες από τις επιχειρήσεις διάσωσης είναι πρωτοφανείς για την Ελλάδα. Όλοι μας αντικρίσαμε ανθρώπους ακόμα και με βαλίτσες μέσα οι οποίοι εξουθενωμένοι ξάπλωσαν μέσα σε μπουλντόζες ενώ τους απομάκρυναν από τις πλημμυρισμένες περιοχές.

Γροθιά στο στομάχι: Η εικόνα από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία που δεν θα θέλαμε ποτέ να δούμε (Pic)


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.