Μετά τις καταστροφές: Ώρα Μαρινάκη στην ΝΔ…

Μετά τις καταστροφές: Ώρα Μαρινάκη στην ΝΔ...

Βγαίνει μπροστά.

Η Ελλάδα βιώνει εδώ και καιρό τραγικές καταστάσεις, πρώτα με τις ατελείωτες φωτιές, έπειτα με ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους μετά τις πλημμύρες και, φυσικά, το απερίγραπτο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά που στοίχισε την ζωή στον άτυχο 36χρονο Αντώνη.

Όπως είχατε διαβάσει στο instanews, ο πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να… πάρει κεφάλια, μη διστάζοντας να τελειώσει ακόμα και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός του. 

Αυτοί που βρίσκονται σ’ εξαιρετικά δύσκολη θέση, φυσικά, δεν είναι άλλοι από τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (μ’ εκείνη τη δήλωση αμέσως μετά το περιστατικό στον Πειραιά να. προκαλεί αλγεινή εντύπωση σε όλους), ο υπουργός Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Βασίλης Κικίλιας, καθώς επίσης και ο υφυπουργός Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Χρήστος Τριαντόπουλος. 

Το αν και κατά πόσον θα «καρατομηθούν» θα φανεί τις αμέσως επόμενες μέρες (ή και ώρες…), όμως είναι δεδομένο πως οι συσκέψεις διαδέχονται η μία την άλλη και τα πράγματα για τους 3 προαναφερθέντες δεν είναι καθόλου ευοίωνα.

Το εξίσου σημαντικό, ωστόσο, είναι ποιοι θα είναι εκείνοι που θ’ αντικαταστήσουν αυτούς που θα φύγουν από τα πόστα τους. Όπως αποκαλύπτει το newsbeast.gr υπάρχει η πρόθεση να υπουργοποιηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος έχει αφήσει εντός της Νέας Δημοκρατίας πολύ καλές εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα πορεία του. Η απόφαση μοιάζει να είναι ειλημμένη και απλά περιμένουμε τις εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο λόγος που «πνίγηκε» ο θεσσαλικός κάμπος – Τι έχει η περιοχή; 

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές από το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel, σε όλη τη Θεσσαλία, που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο Θεσσαλικός Κάμπος…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.