Η μπάλα παίρνει και πρωτοκλασάτους: Τους τελειώνει άμεσα ο Μητσοτάκης

Κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του Μητσοτάκη για το lockdown...

Τι είπε στους υπουργούς

Η χώρα διανύει δύσκολες στιγμές με τις πλημμύρες να έχουν θάψει ολόκληρες περιοχές στη Θεσσαλία ενώ η δολοφονία του 36χρονου Αντώνη να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι πυρκαγιές έκαναν στάχτη δάση και περιουσίες και προκάλεσαν μέχρι και εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο. Η φωτιά στον Έβρο θεωρείται ως η μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Κάτοικοι της Θεσσαλίας παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ταράτσες σπιτιών, έχασαν τα πάντα και περιμένουν ελικόπτερα και βάρκες για να τους διασώσουν.

Σε αυτό το κλίμα, η εντολή που δόθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στους υπουργούς ήταν σαφής, ήταν αυστηρή, ήταν αναμενόμενη.

Στη ΔΕΘ, κανένα στέλεχος της κυβέρνησης ή του κόμματος δεν πρέπει να θεαθεί σε νυκτερινά κέντρα, σε μπυραρίες, σε μπουζούκια και σε πάρτι. Όποιος θεαθεί η τιμωρία θα είναι αυστηρή, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά και την απομάκρυνση Πατούλη επειδή χόρευε ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών, είναι αποφασισμένος να τελειώσει ακόμα και πρωτοκλασσάτα στελέχη σε περίπτωση που διασκεδάσουν σε αυτές τις δύσκολες ημέρες για την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.