Θα μπορούσαν να σώσουν τον Αντώνη – Ποιοι είναι οι δύο άνδρες που ήταν στον Πειραιά και δεν αντέδρασαν!

Δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Γι’ αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να σωθεί ακόμα κι αν ήξερε κολύμπι

Νέα στοιχεία

Νεότερα στοιχεία για την παρουσία αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του Πειραιά, τη στιγμή που λαμβάνει χώρα ο θάνατος του Αντώνη από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το βράδυ της Τρίτης (05/09) στο λιμάνι του Πειραιά, στην πύλη αναχωρήσεως των πλοίων για Κρήτη, βρίσκονταν δύο αξιωματικοί του Λιμενικού, αλλά κανένας τους δεν ήταν παρών στον πνιγμό του 36χρονου.

Όπως αναφέρεται, ένας εξ’ αυτών και πολύ σημαντικός αξιωματούχος του Σώματος φέρεται να είχε φύγει προσωρινά από τη θέση του, καθώς εκείνη την ώρα υπήρχε διαπληκτισμός μεταξύ πολιτών στα εκδοτήρια του λιμανιού του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να υπήρχε και άλλος ένας λιμενικός, προς την πλευρά του πλοίου Έλυρος, το οποίο αναχωρούσε εκείνη την ώρα από το λιμάνι. Ωστόσο, φέρεται να μην είχε οπτική επαφή με το θανατηφόρο συμβάν.

Σύμφωνα με στοιχεία του επιχειρησιακού κέντρου της θαλάσσιας εποπτείας του υπουργείου Ναυτιλίας, με την αναχώρηση του πλοίου Blue Horizon, o καπετάνιος ενημερώνει ότι υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα, χωρίς να λέει όμως ότι έχει πέσει από το δικό του πλοίο.

Το επιχειρησιακό κέντρο της θαλάσσιας εποπτείας δεν ζήτησε στον καπετάνιο να γυρίσει πίσω για να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του ανθρώπου που ήταν μέσα στην θάλασσα από τα απόνερα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.