Δολοφονία Αντώνη στο Blue Horizon: Έγινε αυτό που έπρεπε με το πλήρωμα 

Μαρτυρία-σοκ για τη δολοφονία στο Blue Horizon: Όσα αποκάλυψε επιβάτης για τον καπετάνιο και τον άνθρωπο που πέταξε τον Αντώνη στη θάλασσα (Vid)

Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατά του μέλους του πληρώματος που έσπρωχνε τον 36χρονο

Η Εισαγγελία Πειραιά άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο κατά του μέλους του πληρώματος που συστηματικά έσπρωχνε τον άτυχο 36χρονο μέχρι να τον πετάξει τελικά στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.


Για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο διώκονται τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος που μετείχαν ο καθένας με τον τρόπο τους στο αποτρόπαιο περιστατικό.

Ο καπετάνιος που όχι μόνον δεν έκανε πίσω, αλλά συνέχισε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα.

Έγινε αυτό που έπρεπε

Οι διώξεις εις βάρος των μελών του πληρώματος είναι ιδιαίτερα βαριές. Μάλιστα, ο Ποινικός Κώδικας προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη. Σε περίπτωση που το δικαστήριο τους κρίνει ενόχους για τη δολοφονία του Αντώνη θα περάσουν πολλά χρόνια στη φυλακή.

Για την υπόθεση, θα διενεργηθεί επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος, αν ήταν εκεί για να αποτρέψει την τραγωδία και τί έκανε όταν το πλοίο έφυγε αφήνοντας αβοήθητο στην τύχη του τον 36χρονο.

Και οι 4 κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν το Σάββατο (09/09).


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.