«Ψέμα από επίσημα χείλη»: Η αποκάλυψη της Ράνιας Τζίμα για τη δολοφονία του Αντώνη που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης

«Στα πόσα δεν ήξερα καίγεσαι;»: Το άρθρο της Τζίμα κατά του Μητσοτάκη που έγινε η αιτία να μην πάει στο δελτίο του σταθμού

«Η Πολιτεία πού βρίσκεται, πού ήταν για να προστατεύσει τον 36χρονο»

Προβληματισμό, πέρα από τις δολοφονικές ενέργειες των μελών του πληρώματος του Blue Horizon, ήταν ο χειρισμός της υπόθεσης από το Λιμεναρχείο για το οποίο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Μάλιστα, οι ενέργειες των αρμόδιων φορέων μπήκαν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη.

«Βρέθηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι, που έκαναν αυτό το έγκλημα. Η Πολιτεία πού βρίσκεται, πού ήταν για να προστατεύσει τον 36χρονο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Να το απαντήσουμε αυτό, πού ήταν η Πολιτεία, δηλαδή ένας καπετάνιος που φεύγει κάτω από απαράδεκτη τήρηση των κανόνων ναυσιπλοΐας, ένας άνθρωπος στη θάλασσα πνίγεται, η Πολιτεία πού βρίσκεται είτε να αποτρέψει αυτά είτε για να σώσει τον άνθρωπο» συμπλήρωσε, με τον δημοσιογράφο και σχολιαστή να απαντάει «ότι έπρεπε (σ.σ. η πολιτεία) να βουτήξει».

«Κάποιοι λένε ψέματα»

«Αυτή είναι εικόνα απολύτως διάλυσης και απαράδεκτη. Ένα βίντεο, που φαίνεται καθαρά πως δεν υπάρχει Λιμενικός, ένας υπουργός που λέει πως εμένα με ενημέρωσε ότι υπάρχει και προσέτρεξε, αλλά δεν το βλέπω ούτε εγώ, πηγές του υπουργείου που λένε ότι κάποιοι λένε ψέματα στον υπουργό και κάποιοι λιμενικοί που έπρεπε να είναι στη θέση τους αλλά δεν είναι και κανείς δεν ξέρει που είναι» αποκάλυψε η Ράνια Τζίμα.

«Επιμένουμε σε αυτό (σ.σ. στην παρουσία λιμενικών στο σημείο του εγκλήματος), γιατί αν υπήρχαν αυτοί θα μπορέσουν να είχαν παρέμβει και να είχαν σώσει τον άνθρωπο» σημείωσε ακόμη.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.