Δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Γι’ αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να σωθεί ακόμα κι αν ήξερε κολύμπι

Δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Γι’ αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να σωθεί ακόμα κι αν ήξερε κολύμπι

Δεν υπάρχουν λόγια

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Βλέπεις το βίντεο ξανά και ξανά και αδυνατείς να πιστέψεις ότι όσα παρατηρούν τα μάτια σου μπορεί να είναι αληθινά. Αδυνατείς να πιστέψεις την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ανθρώπου ο οποίος έχασε τη ζωή του γιατί κάποιοι αποφάσισαν να το παίξουν σερίφηδες και της θάλασσας.

Το βίντεο που δείχνει τον άτυχο άνδρα στη θάλασσα είναι μεν σκληρό και κόβει το αίμα, είναι όμως ευτύχημα που υπάρχει. Διότι σε διαφορετική περίπτωση η αρχική εκδοχή του ατυχήματος θα ήταν αυτή που θα έμενε στο τέλος της ημέρας και η υπόθεση θα έκλεινε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο συνάνθρωπος μας ο οποίος έχασε τη ζωή του, από την ώρα που απωθήθηκε κι έπεσε στη θάλασσα ήταν σχεδόν αδύνατον να βγει ζωντανός. Τα απόνερα τον κατάπιαν με την ορμή τους κι ακόμα κι αν ήξερε πολύ καλό κολύμπι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αντιδράσει για 2 λόγους:

Αφενός γιατί η ορμή του νερού ήταν τέτοια που δεν του άφηνε περιθώρια αντίδρασης, αφετέρου το νερό δεν ήταν διαυγές και από την στιγμή που τον τράβηξε κάτω δεν θα μπορούσε να δει για να βρει οδό διαφυγής.

Ένας άνθρωπος χάθηκε άδικα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε. Αδιανόητο! Απάνθρωπο…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.