«Θράσος, αναισθησία και αλαζονεία»: Το status του Βασίλη Τσιάρτα στο Facebook για τη φωτό που τον εξόργισε (Pic)

Τσιάρτας: Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του

Η ανάρτηση για τα καρέ με τα γέλια

Αρκετές φορές έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τις τοποθετήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βασίλης Τσιάρτας, με πολλούς να τάσσονται υπέρ και πάρα πολλούς κατά στα όσα λέει.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του και στην πολιτική με τον Θάνο Τζήμερο -χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει- αρκετές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων του κοινού με τα όσα λέει.

Προσφάτως, ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ελλάδος είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook πως εύχεται «οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα». Σε μια δεύτερη ανάρτηση του, λίγες ώρες αργότερα είχε σχολιάσει «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα».

Ο Τσιάρτας «χτύπησε» εκ νέου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media και στην τελευταία του ανάρτηση εξέφρασε την έντονή αντίθεσή του με αφορμή ένα δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ δημοσίευσε το δημοσίευμα για τον εορτασμό των γενεθλίων της Σοφίας Ζαχαράκη και του Δημήτρη Καιρίδη στο Μέγαρο Μαξίμου με φωτογραφίες στελεχών της κυβέρνησης να γελάνε, σχολιάζοντας: «αντί να το περιορίσετε εσωτερικά εξαιτίας των συνθηκών, εσείς τολμάτε κ το δημοσιοποιείται. Θράσος, αναισθησία κ αλαζονεία σε βαθμό κακουργήματος».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.