Κόντρα σε όλους: Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Κόντρα σε όλους: Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη τα σενάρια που ακούστηκαν ήταν πολλά. Φωνές εκτός (αλλά και κάποιες εντός) Σύριζα υιοθετούσαν την φήμη περί εμπλοκής του Αλέξη Τσίπρα στην εσωκομματική μάχη, υπέρ του εκλεκτού του, Στέφανου Κασσελάκη.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Κουμουνδούρα βέβαια ξέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να έχει την παραμικρή ανάμειξη στη μάχη για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος.

Ο Θανάσης Καρτερός, μάλιστα, πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, με άρθρο του στην «Αυγή», διαψεύδει κατηγορηματικά όσα ακούγονται. Αναλυτικά όσα έγραψε:

Τα λαγωνικά αυτού του τύπου έκαναν να σκεφτείτε τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο ήρωας των παραμυθιών τους έφτασε μέχρι το Μαϊάμι, στον Ατλαντικό, και φιλοξενήθηκε σε πολυτελή βίλα για να παραδώσει το δαχτυλίδι σε κάποιον κρυφό εκλεκτό του. Κι ας βρισκόταν εκείνες τις μέρες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Καλιφόρνια – στον Ειρηνικό. Άλλες ιστορίες ξεκινούν από τις… ιστορίες, εφαρμόζοντας την παλιά καλή αρχή: όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και άρα, όπου προβάλλονται επιμόνως καπνισμένες ιστορίες, κάπου καπνίζονται. Όπερ έδει δείξαι και το δαχτυλίδι έχει παραδοθεί, αλλά δεν ομολογείται. Να τραβάει δηλαδή ένας σοβαρός άνθρωπος τα μαλλιά του μ’ αυτό το μαλλιοτράβηγμα.

Και δεν αξίζει πραγματικά τον κόπο να ασχολείται κανείς με όλο αυτό το σύστριγκλο παρά για έναν και μόνο λόγο. Για να επιστήσει την προσοχή σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να μην πιστεύουν ούτε λέξη από τα παραμύθια περί δαχτυλιδιών και δράκων.

Πού ’ν το, πού ’ν το το δαχτυλίδι, ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις δηλαδή η υπόθεση. Δαχτυλίδι δεν… Και δεν χρειάζεται όσφρηση λαγωνικού για να το καταλάβεις. Αρκεί η στάση στεγανής αποχής του Τσίπρα από οτιδήποτε σε σχήμα δαχτυλιδιού. Για τα υπόλοιπα ανατρέξτε στον Τόλκιν…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.