«Τον στήριξα προσωπικά»: Το άρθρο υπέρ του Μητσοτάκη που θέλει να ξεχάσει ο Κασσελάκης

«Τον στήριξα προσωπικά»: Το άρθρο υπέρ του Μητσοτάκη που θέλει να ξεχάσει ο Κασσελάκης

Εντός, έστω, εισαγωγικών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσγειώθηκε σαν… κομήτης στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, διεκδικώντας από το πουθενά (υπό την έννοια ότι ουδείς περίμενε πως θα «κατέβει» ως υποψήφιος) την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Η- αδιαμφισβήτητα- πάρα πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει στο βιντεάκι με το οποίο «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό αλλά και το γεγονός πως πρεσβεύει κάτι καινούργιο στον χώρο τον έφεραν εν ριπή οφθαλμού στη θέση νο2 των υποψηφίων, ξεπερνώντας τους πάντες πλην της Έφης Αχτσιόγλου, που παραμένει το μεγάλο φαβορί.

Ο 35χρονος υποψήφιος είναι πασιφανές πως θα δώσει μάχη μέχρις εσχάτων για την προεδρία του κόμματος και μοιάζει δεδομένο πως τα πάντα θα κριθούν τη δεύτερη εβδομάδα, μιας και ο… περίπατος της Αχτσιόγλου δε θα είναι και τόσο εύκολος.

Ωστόσο, η βουλεύτρια παραμένει στην pole position, καθώς υπάρχει ένα σημαντικό «αγκάθι» από την πλευρά του Κασσελάκη, που δεν «κάθεται» και πολύ καλά στους ψηφ0φόρους ενός κεντοαριστερού κόμματος.

Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός πως μέσω ενός κειμένου του στον Εθνικό Κήρυκα είχε ταχθεί υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ανέφερε πως «Από το 2012 είχα αναπτύξει άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο ήταν βουλευτής, στη συνέχεια μέλος του υπουργικού συμβουλίου και τελικά επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας».

Μάλιστα, τόνισε πως τον σεβόταν και τον σέβεται ακόμα- πράγμα που, εξυπακούεται, δεν είναι κατακριτέο αλλά στο ευρύ κοινό μπορεί να «χτυπήσει» κάπως.

Θα επηρεάσουν αυτές του οι τοποθετήσεις τις ελπίδες του για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ;

Η απάντηση σε λίγες μέρες…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.