«Δεν είναι αυτό…»: Το πρώτο σχόλιο του Βαξεβάνη για την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε κόβει σαν λεπίδι (pic)

«Πρώτα πυροβολεί και μετά ρωτάει»: Ο Κώστας Βαξεβάνης «δίκασε» την ΕΛΑΣ για τη δολοφονία έξω απ' την OPAP Arena

Το σχόλιο που έγινε viral.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κι εκδότης της εφημερίδας Documento  δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα κατά τη διάρκεια των διακοπών του, την στιγμή που δειπνούσε σε μία ταβέρνα στην Εύβοια.

Από την συγκεκριμένη επίθεση τραυματίστηκε η πεθερά του Κώστα Βαξεβάνη, η οποία μεταφέρθηκε με σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός- και όχι μόνο- κόσμος έσπευσε να καταδικάσει το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς όπως επιβεβαίωσαν και αυτόπτες μάρτυρες το απεχθές περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης του δημοσιογράφου.

Λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν στην Εύβοια, ο ίδιος ο Βαξεβάνης τοποθετήθηκε για το συμβάν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, με το μήνυμά του να γίνεται viral και τα όσα είπε να τσακίζουν κόκκαλα.

«Το θέμα δεν είναι η επίθεση που έγινε από έναν τραμπούκο μπροστά στην 8χρονη κόρη μου, αλλά το γεγονός ότι αυτοί οι τραμπούκοι νοιώθουν νομιμοποιημένοινοι να λειτουργούν έτσι σε ένα καθεστώς που ενοχοποιεί τη δημοσιογραφία», έγραψε σχετικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.