Νέες ταυτότητες στην Ελλάδα: Αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο…

Νέες ταυτότητες στην Ελλάδα: Αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο...

Μάλιστα...

Το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας ζούμε ελαφρώς σουρεαλιστικής καταστάσεις με το θέμα των νέων ταυτοτήτων, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως «περιέχουν» κάτι… δαιμονισμένο και αντιχριστιανικό, ου μην και εξωγήινο.

Οι εικόνες με ουρές έξω από τα αστυνομικά τμήματα προκειμένου να βγάλουν τις κλασικές μπλε ταυτότητες παρατείνοντας τη «μεταβίβαση» στις… κακές καινούργιες είναι συνήθεις, όμως στην Εύβοια η κατάσταση ξέφυγε.

Τι ακριβώς συνέβη;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ekklisiaonline.gr στα Ψαχνά Ευβοίας μια 45χρονη ενορίτισσα επιτέθηκε στον 66χρονο ιερέα, γιατί ο τελευταίος δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για τις νέες ταυτότητες.

Ο ιερέας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, της εξήγησε σε ήρεμο τόνο ότι το ζήτημα δεν είναι πνευματικό και δεν αφορά την Εκκλησία και την κάλεσε να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Η απάντησή του εξόργισε τη γυναίκα, που άρχισε να τον βρίζει με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη» και του είπε ότι στο διαδίκτυο είδε ένα βίντεο από γέροντα από το Άγιο Όρος, που καλούσε τους πολίτες να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο κληρικός την κάλεσε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βγει εκτός εαυτού και να φτάσει στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο που παρίστατο και κοιτούσε αποσβολωμένος!

Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της κυρίας, ο οποίος κάνει και διακονήματα στον ναό, και το περιστατικό έληξε…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.