Δολοφονία 29χρονου ΑΕΚτζή: Το «θολό σημείο» που θα παίξει κομβικό ρόλο στην υπόθεση (Vid)

Δολοφονία 29χρονου ΑΕΚτζή: Το «θολό σημείο» που θα παίξει κομβικό ρόλο στην υπόθεση (Vid)

Τα νέα στοιχεία

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα από την αιματηρή επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Ήδη για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί 105 άτομα ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σε βίντεο η φιγούρα του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη.

Υπάρχουν στοπ καρέ στα οποία απεικονίζονται χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να κυνηγούν τον 29χρονο και να τον χτυπούν με ρόπαλα και αντικείμενα. Τα χαρακτηριστικά των χούλιγκαν δεν φαίνονται καθαρά στα βίντεο αφού φορούν full face και κράνη.

Οι διοργανωτές

Την ίδια στιγμή, σε αποκαλύψεις για την «εκδρομή θανάτου» των χούλιγκαν που ήρθαν στη Νέα Φιλαδέλφεια προβαίνει η εφημερίδα «Nacional».

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της κροατικής εφημερίδας, αξιοποιώντας αναφορές από την Ελληνική Αστυνομία, αναφέρει πως οι βασικοί οργανωτές του ταξιδιού των «Bad Blue Boys» στην Αθήνα, ήταν ο πατέρας τεσσάρων παιδιών με τα αρχικά D.H., πρώην ηγέτης του συνδέσμου σκληροπυρηνικών της Ντινάμο και ο απόφοιτος κοινωνιολόγος με τα αρχικά Ι.Ζ.

Αυτοί οι δύο, σύμφωνα με τη «Nacional», οργάνωσαν τα πάντα, ενώ αμέσως μετά την άφιξη στην Ελλάδα, φρόντισαν να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους και άφησαν μόνους τους υπόλοιπους χούλιγκαν να φτάσουν ως τη Νέα Φιλαδέλφεια.


Το «θολό σημείο»

Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου συνεχίζονται και έχουν προφυλακιστεί 105 άτομα, ένα νέο στοχείο έρχεται να ανατρέψει την υπόθεση.

Πέραν των προφυλακισμένων οπαδών της Ντιναμό, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά και άλλους Κροάτες χούλιγκαν των οποίων δεν έχει καταγραφεί η έξοδος από τη χώρα.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ του OPEN πρόκειται για οπαδούς που ενώ η είσοδος τους στην Ελλάδα καταγράφηκε, δεν έχει καταγραφεί όμως να βγαίνουν από τη χώρα.

Πλέον γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των χούλιγκαν που καταγράφηκαν να μπαίνουν στην Ελλάδα αλλά όχι να βγαίνουν, καθώς δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να είναι και ο δολοφόνος του Μιχάλη.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.