Δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια: Έκανε το προφανές ο Μητσοτάκης…

Δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια: Έκανε το προφανές ο Μητσοτάκης...

Μετά τα ειδεχθή γεγονότα στο γήπεδο της ΑΕΚ.

H χώρα συνεχίζει να βρίσκεται σε ένα παρατεταμένο «μούδιασμα» μετά τα όσα τραγικά συνέβηκαν στα πέριξ της Opap Arena τα ξημερώματα της Τρίτης (8/8), εκεί που μετά από επιδρομή των χούλιγκαν της Ντιναμό ο 29χρονος Μιχάλης έχασε τόσο άδικα την ζωή του, ενώ ακόμα 3 άνθρωποι βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Φυσικά, μετά το αρχικό σάστισμα, κατέστη σαφές πως η αστυνομία φέρει τεράστιες ευθύνες, όπως βέβαια και το επιτελικό κράτος που για μία ακόμα φορά δεν υπολειτούργησε απλά, αλλά δε λειτούργησε… καθόλου.

Ένα από τα ερωτήματα που ανέκυψαν μετά την αποκάλυψη του μεγέθους της τραγωδίας είναι το ποια ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού όταν έμαθε το τι ακριβώς συνέβη.

Όπως αποκαλύπτει το newsbeast.gr (και παραθέτουμε αυτολεξεί παρακάτω), «Ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος με όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, του Μιχάλη Κατσούρη. Και όχι μόνο για όσα έγιναν πέριξ του γηπέδου, αλλά και για όσα προηγήθηκαν που έδωσε εικόνα μπάχαλου στο λεγόμενο επιτελικό Κράτος. Την είδηση του θανάτου του οπαδού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έμαθε ξημερώματα της Τρίτης και ενώ βρίσκεται στα Χανιά. Αμέσως άνοιξε ένας κύκλος επαφών και σήμανε συναγερμός στο πρωθυπουργικό επιτελείο για να γίνει η μέγιστη δυνατή και καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.»

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, έκανε το απολύτως προφανές: θέλησε ν’ αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά η ερεβώδης κατάσταση. Αυτό που είναι προφανές, ωστόσο, είναι πως δε θα έπρεπε καν να έχουμε φτάσει σε αυτό το απερίγραπτο σημείο…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.