«Αυτό λέγεται χιούμορ;»: Το σκίτσο του Αρκά που εξόργισε πολλούς γιατί θεώρησαν πως κάνει body shaming (Pic)

Τον «δίκασε»: Το σκίτσο- μαχαιριά του Αρκά για τον Πετράκο κόβει σαν λεπίδα (Pics)

Τα social media πήραν φωτιά...

Αποτελεί ένα από τα πιο προβεβλημένα και πολυσυζητημένα «πρόσωπα» (εντός εισαγωγικών, καθώς σχεδόν κανένας δεν τον έχει δει…) ολόκληρης της χώρας. Κάθε του ποστάρισμα στα  social media καταλήγει να μετατρέπεται σε πεδίο αντιπαράθεσης, με τους απειράριθμους φαν του να… διαπληκτίζονται με τους ολοένα και περισσότερους «πολεμίους» του.

Ο λόγος, φυσικά, για τον πασίγνωστο Αρκά. Ο δημοφιλής σκιτσογράφος τα τελευταία χρόνια- ιδίως μετά τις… ατελεύτητες επιθέσεις στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ- συχνά πυκνά μετατρέπεται σε κόκκινο πανί για μεγάλη μερίδα του κόσμου, πολλές φορές και αδίκως.

Αυτό συνέβη και προσφάτως, όταν ο Αρκάς ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ένα παλιό και κλασικό του σκίτσο, στο οποίο απεικονίζει έναν προβληματισμένο κύριο για το πώς θα βγει στην παραλία.

Αρκετοί followers του έσπευσαν να «του την πέσουν» λέγοντας πως αυτό είναι ρατσισμός κατά των παχύσαρκων ατόμων και πως μιλάμε για απροκάλυπτο body shaming, όμως μάλλον κάτι δεν κατάλαβαν καλά, μιας και το νόημα της εικόνας ήταν εντελώς διαφορετικό.

Μπερδευτήκατε;

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και θα καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε:

«Αυτό λέγεται χιούμορ;»: Το σκίτσο του Αρκά που εξόργισε πολλούς γιατί θεώρησαν πως κάνει body shaming (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.