Έβαλαν εύφλεκτο υγρό στο ΙΧ; Τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με την 38χρονη στην Κατερίνη

Έβαλαν εύφλεκτο υγρό στο ΙΧ; Τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με την 38χρονη στην Κατερίνη

Συνεχίζονται οι έρευνες

Για το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (29/07) στην οδό Φαρμάκη στην Κατερίνη, όπου μία 38χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε απανθρακωμένη στο ίδιο της το όχημα, μίλησαν αυτόπτες μάρτυρες το περιστατικού.

Αναφερόμενοι σε αυτό είπαν πως το αυτοκίνητο ανεφλέγη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και εν κινήσει, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε αυτό και να χάσει τη ζωή της.

Όπως σημειώνει ο Alpha, επικαλούμενος μαρτυρίες κατοίκων, είδαν τη μηχανή του Ι.Χ. να έχει πάρει φωτιά και να «καπνίζει» για τουλάχιστον 300 μέτρα. Τότε ήταν που προσέκρουσε σε κάδο, και έχασε τη ζωή της.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Όπως αποκαλύπτει το Mega, ολοκληρώνεται η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης 38χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Η Πυροσβεστική δεν αποκλείει μέχρι στιγμής να έγινε μία ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, δεν ξέρουμε ακόμα αν η 38χρονη φορούσε την ζώνη της και μπλόκαρε ή αν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε κάποιο εύφλεκτο υλικό.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.