Δεν το περίμενε κανείς: Το ποσοστό του Πατούλη σε νέα δημοσκόπηση αλλάζει τα δεδομένα

Νέα δημοσκόπηση μετά το «διαζύγιο» Τσίπρα - Καμμένου: Ποια κόμματα καταποντίζονται!

Προβληματισμός για τις εκλογικές του δυνάμεις

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του Γιώργου Πατούλη να χορέψει ζεϊμπέκικο ενώ μαίνονταν στη χώρα καταστροφικές πυρκαγιές.

Πλέον, στη ΝΔ είναι αρκετά δυσαρεστημένοι και προσανατολίζονται στο να μην στηρίξουν την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής.

Στην πρώτη δημοσκόπηση μετά τον χορό του κ. Πατούλη για το aftodioikisi.gr, προκύπτει μία μικτή εικόνα σχετικά με τους υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής.

Στην Περιφέρεια Αττικής αποτυπώνεται προβάδισμα του νυν «γαλάζιου» περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη με ποσοστό 31,4% έναντι 18,6% του Γιώργου Ιωακειμίδη (ΣΥΡΙΖΑ) και 16,4% του Γιάννη Σγουρού (ΠΑΣΟΚ), γεγονός που προεξοφλεί ότι, με τα σημερινά δεδομένα, η «μάχη» θα κριθεί στο β΄ γύρο.

Ο Γιώργος Πατούλης εμφανίζεται «λαβωμένος» αλλά κυρίαρχος στην Περιφέρεια και δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγή στάσης από τη ΝΔ που εξετάζει να μην τον στηρίξει.

Υπενθυμίζεται ότι στη δημοσκόπηση του Μαΐου, η δυνητική ψήφος για τον κ. Πατούλη ανερχόταν στο 35%, ενώ στις εκλογές του 2019 είχε καταγράψει ποσοστό 42,56%. Στην παρούσα δημοσκόπηση το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου (ΔΞ/ΔΑ) ανέρχεται στο 9,7%.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.