Τελειώνει τον Πατούλη: Αυτό είναι το πρόσωπο-έκπληξη που θα στηρίξει η ΝΔ στην Περιφέρεια

Πρώτα περιφερειάρχης και τώρα... καναλάρχης ο Γιώργος Πατούλης!

Τον «έκαψε» το ζεϊμπέκικο

Ιδιαίτερα ενοχλημένα φαίνεται πως είναι στελέχη της ΝΔ με τον χορό που έριξε στο Ζάππειο Μέγαρο – εν μέσω των καταστροφικών φωτιών – για τη 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Μάλιστα, στη ΝΔ φαίνεται πως δεν υπάρχει διάθεση για να στηρίξουν τον κ. Πατούλη για την Περιφέρεια στις αυτοδιοικητικές εκλογές…

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν όταν σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έκανε γρήγορα τον γύρο των social media, αποτυπωνόταν ο Περιφερειάρχης να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Ωστόσο, η κίνηση του κ. Πατούλη να χορέψει εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών, που μαίνονταν σε αρκετές περιοχές της χώρας, φέρεται να προκάλεσαν την αντίδραση συνεργατών του πρωθυπουργού, οι οποίοι άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη στήριξή του στις εκλογές.


Ποιον θα στηρίξουν για την Περιφέρεια

Πλέον στο τραπέζι έπεσαν και άλλα ονόματα για να στηρίξει η ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής.

Πρόκειται για στελέχη με αυτοδιοικητική εμπειρία. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόσωπο που θέλουν από το κυβερνών κόμμα για να κατέβει στην περιφέρεια Αττικής.

Ο λόγος για τον νυν δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου.

Ακόμα ένα πρόσωπο που εξετάζεται να στηριχτεί αλλά δεν συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες είναι και ο νυν υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου με τον κ. Παπανικολάου στο μέγαρο Μαξίμου σε καλό κλίμα χωρίς να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.