Κλεισμένα όλα ως το 2024: Το νησί- έκπληξη που βούλιαξε από κόσμο κράτησε σταθερές τις τιμές και σάρωσε

Κλεισμένα όλα ως το 2024: Το νησί- έκπληξη που βούλιαξε από κόσμο κράτησε σταθερές τις τιμές και σάρωσε

Ο μεγάλος νικητής του φετινού καλοκαιριού!

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Κράτησε σταθερές τις τιμές, πόνταρε στην ηρεμία και τις χαλαρές διακοπές και είδε τους τουρίστες να έρχονται κατά εκατοντάδες. Ο λόγος για τη Χάλκη τη μεγάλη νικήτρια του καλοκαιριού:

«Δεν υπάρχει πλέον κανένα διαθέσιμο κατάλυμα για Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο στη Χάλκη», επισημαίνει, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης και σημειώνει πως φέτος, για πρώτη φορά, ξεκίνησε πολύ νωρίτερα η τουριστική περίοδος και θα διαρκέσει μέχρι και τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τις κρατήσεις που ήδη έχουν γίνει:

«Είναι η καλύτερη χρονιά μας, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το νησί μας και έχει γίνει επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Από τον Απρίλιο δεχόμαστε ήδη τουρίστες φέτος. Άγγλοι, Βρετανοί και πολλοί Αυστραλοί έχουν επισκεφθεί ήδη τη Χάλκη και ξεκίνησαν από νωρίς και οι κρατήσεις για το 2024», τονίζει, ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Η Χάλκη δείχνει το δρόμο και στα υπόλοιπα νησιά. Σεβασμός στον τουρίστα, λογικές τιμές και έμφαση στην ηρεμία είναι η απόλυτη συνταγή της επιτυχίας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.