Ούτε Μύκονος, ούτε Σαντορίνη: Η Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται στο ελληνικό νησί που θεωρεί το ωραιότερο στον κόσμο

Ούτε Μύκονος, ούτε Σαντορίνη: Η Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται στο ελληνικό νησί που θεωρεί το ωραιότερο στον κόσμο

Της πήρε τα μυαλά και όχι άδικα!

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ που και φέτος ψήφισαν Ελλάδα για τις διακοπές τους. Η τελευταία που επέλεξε τη χώρα μας και ένα από τα ωραιότερα νησάκια της είναι η Νικόλ Κίντμαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life, η σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε με τον σύζυγο και τις δύο κόρες τους στους Αντίπαξους και πιο συγκεκριμένα, στην παραλία Βουτούμι.

Η Κίντμαν θεωρεί τη συγκεκριμένη παραλία μια από τις ωραιότερες στον κόσμο, ενώ το ίδιο εντυπωσιασμένη είναι και απ’ τους Αντίπαξους. Η βλάστηση με τα υψηλά κυπαρίσσια να καλύπτουν μια μεγάλη έκταση περιμετρικά του νερού συντελεί στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής, θαρρείς, εικόνας, η οποία σου χαράσσεται στο μυαλό για πάντα.

Δεν είναι τυχαίο πως το Βουτούμι συμπεριελήφθη από την Telegraph πριν από λίγα χρόνια στο τεράστιο αφιέρωμά της για τις εντυπωσιακότερες «κρυμμένες» παραλίες του κόσμου, αποθεώνοντας το ελληνικό νησί του Ιονίου γι’ αυτό του το «διαμάντι».
Η αλήθεια είναι πως όσοι έχουν πάει εκεί θα σας επιβεβαιώσουν το αυτονόητο: δεν είναι μια απλή παραλία, αλλά κάτι τόσο εντυπωσιακό που σε κάνει να πείθεσαι πως ο παράδεισος είναι πέρα για πέρα αληθινός.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.