Η εμετική συμπεριφορά αστυνομικού στις φωτιές (pic)

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που κράτησαν ομήρους τους ηλικιωμένους γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου

Αδιανόητη συμπεριφορά

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρωταθλητής ποδηλασίας ΑμεΑ, Νίκος Παπαγγελής, που ζει στην περιοχή του Κουβαρά που ξέσπασε φωτιά.


Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο Νίκος Παπαγγελής στο Instagram, όταν χρειάστηκε να εκκενώσουν τις οικίες τους, αστυνομικός τού είπε «να δω πως θα τρέξεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ». Ο Νίκος Παπαγγελής έχει ένα τεχνητό πόδι.

«Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια δίπλα από εμάς! Για άλλη μια φορά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι… Δεν ξέρω ποιος φταίει ή ποιος θα πάρει την ευθύνη! Καλή δύναμη στους ανθρώπους που μάχονται με τη φωτιά και σε αυτούς που έχασαν τους κόπους μιας ζωής!» έγραψε ο Νίκος Παπαγγελής.

Ανέφερε όμως στη συνέχεια: «Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανέναν στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ! Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε, μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα: “Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ”».

«Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν! Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ», κατήγγειλε ο παραολυμπιονίκης.

Η εμετική συμπεριφορά αστυνομικού στις φωτιές (pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.