Μην βιάζεστε να τον «ξεγράψετε»: Το ξανάκανε ο Τσίπρας…

Μην βιάζεστε να τον «ξεγράψετε»: Το ξανάκανε ο Τσίπρας...

Κίνηση που δείχνει πολλά.

Είναι το απόλυτο πολιτικό πρόσωπο των τελευταίων δύο εβδομάδων, παρά το γεγονός πως ήταν αυτός που έχασε τις εκλογές και όχι εκείνος που τις κέρδισε κι επανήλθε στον πρωθυπουργικό θώκο.

Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα, φυσικά, η αποχώρηση του οποίου από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια… ζωή προκάλεσε τριγμούς στην αριστερά και στο κόμμα του οποίου ηγείτο.

Όπως γνωρίζετε ήδη πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι για τον αντικαταστάτη του, όμως προς ώρας τηρείται στάση αναμονής μέχρι (λογικά) και της. αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εκείνο που είπε ο Τσίπρας στη διαβόητη, πια, συνέντευξή του στο Ζάππειο ήταν πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απλώς… θ’ αλλάξει θέση- κάτι που πολλοί έσπευσαν ν’ αμφισβητήσουν, θεωρώντας πως ο πρώην πρωθυπουργός θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και θα «εξαφανιστεί».

Απ’ ό,τι φαίνεται, διαψεύδονται ήδη αυτές οι φήμες: μετά την πρώτη του εμφάνιση στη Βουλή με το που άνοιξε μετά τις εκλογές ο Τσίπρας έδωσε βροντερό «παρών» και χθες Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για να παρακολουθήσει την ομιλία του (νέου προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας) Σωκράτη Φάμελλου, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης και κάθισε δίπλα στον Νίκο Παππά.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας δεν τελείωσε ακόμα από τον ΣΥΡΙΖΑ- με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.